Skocz do zawartości
Driden

Karta Graficzna 400-470 Zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli chodzi o taki przedzial to tylko 9800PRO Medionka, łyka 6200 jak i 6600, a nawet moze jeszcze powalczyc z 6600GT. Radki moze przegrywaja w 3DMarkach, ale w grach sytuacja wyglada juz zupelnie inaczej. Moze sie nawet skusisz na mojego Radeonka? :D

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na wstępie to fajny avatar ;]] Pamiętam jakąś gazetke miałem i było zdjęcie lasek w strojach piłkraskich mmm ;> ot lekki...

470zł ? Nic innego jak czysty 6600, w takiej cenie, a nawet niższej krążą juz w sklepach.

6200 w wersji agp zadko się moduje, także lepiej się ubezpieczyć ;]

chyba wszsystko jasne, pozdro ;]

EDIT: aaaa to agp ;]! pod uwage weź także radzisza 9800pro, jak uważasz ;]

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zły nie ? B)

A nie 9600Pro ? bo jak tak patrzę na ceny 9800; Pro; SE; w Komputroniku to jest zawsze ponad 500 zł. :wink:

BTW... Ile dostanę za GeForce'a4 MX 440 64mb 64bit i zasilacz 350W Megabajta ?? (kupłem nowy :)) bo może jeszcze starczy na 6600 B) :mrgreen:

Edytowane przez Driden

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9600pro wymięka ofkors zarowno przy 6600 jak i 98xx :>

Zawsze ponad 500zł ? To gdzie Ty masz oczy ;] Allegro ~400zł, i tańsze sklepy - proline, esc etc. 6600 w podobnych cenach chodzi ~430zł, więc nie wiem do czego chcesz dopłacać jak masz te 470 :>? Ten zestawik, jak dla mnie max 100zł....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh... a ja ciągle nie umiem znaleźć GeForce'a 6600 albo Radka 9800, a już tym bardziej Pro :-| między 400-470 zł nawet na Allegro :blink: no chyba, że na PCI :lol:

hrhr... gdybym dołożył kasę ze sprzedania starych części mogłbym kupić kartę :) (chyba, że dostałbym mniej niż 60 zł. :? )

Edytowane przez Driden

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi