pipanol-pl Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 aa tak wpadlem na pomysl gdyby tak rozlutowal wie kadetowki i zlutowal ze soba .. ?tak zeby byla jedna dluzsza czy udalo by sie to zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 aa tak wpadlem na pomysl gdyby tak rozlutowal wie kadetowki i zlutowal ze soba .. ?tak zeby byla jedna dluzsza czy udalo by sie to zrobic ?? 1469233[/snapback] no to powstanie Ci coś na wzór rekorda, czyli gra nie warta świeczki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 no to powstanie Ci coś na wzór rekorda, czyli gra nie warta świeczki :] 1469360[/snapback] No to 2 rekordy :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 MeGaMuCieK ten twoj jelczyk wyglada w srodku zupelnie jak te moje dwie na gorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 dziwna sprawa z tym nożem ponieważ w harisonach kanały maja przegrody coś co powoduje mieszanie płynów i nie da sie tego przepchać chyba że rozszczelnisz kanał tak wygląda rekord w tym przypadku wyobraźcie sobie że kanał jest przecięty wzdłuż to 1 miejsce przecięcia - rozlutowania 2 to ta przegroda która powoduje mieszanie cieczy chodzącej 3 przegroda we części odciętej czyli przegrody przestawione są o podziałkę dlatego nie da sie harisonów doczyścić w 100% mechanicznie jeżeli przepychałeś na chama nożem to pewnie masz rozszczelnionego harisona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) sie okaze ( za jakis czas bo nie mam teraz kasy a nie mam cyny i tarcz do enheilla i gazu:) ) tak ja pisalem wczesniej nie bede plakal z tego powodu jezeli sie zrypal tak jak mowisz to rozwale go na czesci pierwsze just 4 fun :rolleyes: Edytowane 29 Maja 2005 przez robocat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...