Gość SamoDobro Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 hmmm, gram 1024x768 , w sterach high quality, wylaczone wygladzanie krawedzi (...) Czasem przytnie ale tragedii nie ma. Powiedzialbym, ze nawet gra sie komfortowo. a ja zerkam w Twa sygnaturke spodziewajac sie jakiegos 6600GT (rozdzialka, brak AA) i... szok :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ja na 7300gt 'troszke wykreconej' mam w 1024/768 - nie wiem jakie detale :D 25-30fps i nawet niezle chodzi ;) a wyglada tez nie najgorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie?? :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 ja na 7300gt 'troszke wykreconej' mam w 1024/768 - nie wiem jakie detale :D 25-30fps i nawet niezle chodzi ;) a wyglada tez nie najgorzej. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Tyle to ja rzadko widzę na sprzęcie z podpisu. :lol2: Nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie?? :cry: :cry: Masz service packa 2? Na jakimś forum czytałem, że z takim komunikatem radzi sobie FrameWork. Głowy uciąć sobie nie dam bo u mnie tego problemu nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Mam SP2 PL, Net FW mam 1.1 Edytowane 13 Grudnia 2006 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Właśnie zabieram się za drugą połowe CT i mam pytanie - Czy warto grac w DA ? Słyszałem, że silnik skopany i gra ogólnie słaba :)Warto, jak lubisz się bawić w kłopotliwą grę + bugi ;] Silnik skopany. Słaba ? Gra taka jak poprzednie części, a nawet bardziej klimatyczna ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Polecam instalację Patcha 1.02. U mnie gra przyspieszyła. Nieznacznie ale przyspieszyła i wygląda na to, że wiele bugów usunięto. Takie mam wrażenie po 10cio minutowej rozgrywce. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 hmmm, gram 1024x768 , w sterach high quality, wylaczone wygladzanie krawedzi, na takich ustawieniach : Czasem przytnie ale tragedii nie ma. Powiedzialbym, ze nawet gra sie komfortowo. Cuz rogrywka inna niz w poprzednich czesciach ale ujdzie. Jednak czasem ma sie wrazenie, ze to niedorobiona konwersja z XO. Musze grać na 1280x1024. Odpalam aplikacje bez AA i AF. Z HDR bez SS. Tekstury otoczenia (czy siakoś tak) na LOW. Dla mnie jest to chore, żeby w czasie akcji mieć framedropy. Wiadomo, 79xx są silniejsze od 78xx. No, ale litości. Chyba wytrzepie skarbonke przynajmniej na GTO bo sytuacja mnie lekko irytuje. Inaczej, pozdrawiam graczy z 7300/7600. Trzeba mieć "bolsy" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Old Peter Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Chyba wytrzepie skarbonke przynajmniej na GTO bo sytuacja mnie lekko irytuje. Inaczej, pozdrawiam graczy z 7300/7600. Trzeba mieć "bolsy" ;] hehe, wzajemnie :-) A ja zbieram na xboxa 360. Dość już stresów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Witam wszystkich. Wczoraj kupiłem oryginał SC DA. Zainstalowałem i uruchomiłem. Ustawiłem wszystko na High, rozdziałkę na 1280x960 w 16:10, kliknąłem zastosuj i error :angry: "Wystąpił błąd z aplikacją Splinter Cell 4.exe i zostanie ona zamknięta" . Kazda kolejna próba uruchomienia gry kończy się tym samym komunikatem. W info o błędzie znalazłem coś o pliku d3ddrv.dll. Jak grę przeinstaluję to mogę uruchomić ale jak tylko zacznę grzebać w opcjach grafiki to mam error. Nie wiem czego to wina. Pomóźcie. Edytowane 15 Grudnia 2006 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Podaruj sobie takie ustawienia... No chyba, że lubisz grać na 15 fps'ach... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernał Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Mi się gra w ogóle nie uruchamia (zarówno w wersji demo jak i pełnej) zaraz po włączeniu i wybraniu 'single player' pojawia sie windowsowski komunikat 'Wystąpił błąd z aplikacją Splinter Cell 4.exe i zostanie ona zamknięta. Wymagania minimalne spełniam (e6600+gf7900+2gbram). Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem? Proszę odpiszcie. Dzięki, pozdrawiam Sygnatura błedu: AppName: splintercell4.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: d3ddrv.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0008587a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 zainstaluj DirectX z pelnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernał Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) zainstaluj DirectX z pelnej wersji.zainstalowełem, nic to nie pomogło. Pomogło zmniejszenie odświeżania monitora. Tyle, że tak się grać nie da (60hz). Co za lipa, włączam ReForce gra się nie uruchamia wcale, wyłączam gra się uruchamia w 60hz. Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Bernał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Mi się gra w ogóle nie uruchamia (zarówno w wersji demo jak i pełnej) zaraz po włączeniu i wybraniu 'single player' pojawia sie windowsowski komunikat 'Wystąpił błąd z aplikacją Splinter Cell 4.exe i zostanie ona zamknięta. Wymagania minimalne spełniam (e6600+gf7900+2gbram). Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem? Proszę odpiszcie. Dzięki, pozdrawiam Sygnatura błedu: AppName: splintercell4.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: d3ddrv.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0008587a No to ja mam dokładnie to samo ale jak zmienię rozdzielczość w grze. Dlatego nic nie ruszałem i mogę pograć. Ale i tak to jest wkurzające. Też instalowałem DirectX z płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernał Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 No to ja mam dokładnie to samo ale jak zmienię rozdzielczość w grze. Dlatego nic nie ruszałem i mogę pograć. Ale i tak to jest wkurzające. Też instalowałem DirectX z płyty.Chyba mi się udało z tym uporać (chyba bo gra jest ciemna i jak na razie wolna więc nie widzę na 100% czy odświeżanie już jest ok lol). Proponuje zainstalować sterowniki Z-Tweaked_v9128, ustawić odświeżanie na sztywno (w 'zmiana częstotliwości odświeżania), zrobić restart i uruchomić grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 kto mi pomoze? po długiej przerwie przysiadłem znowu do SC i mam zadanie gdzie musze otworzyc sejf i wziąć rtęć a ten sejf ni ciach!a nie da sie otworzyc :| nie wiem co mam robic, tyle razy juz probowałem...pomozcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Sprobuj "rozpedzic" zamek scrollem w myszce, jak juz zaskoczy to spokojnie mozna kontynuowac kursorami. Edytowane 16 Grudnia 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Stracilem save, czy ktos moglby mi powiedziec jak odblokowac misje, ostatnia misja to ta na statku odbieram telefon, wala do drzwi. Potem wychodze na balkon i tam na gore do kasyna. A tak na przyszlosc gdzie zapisywane sa save?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ukazała się polska wersja SP: DA. Czy angielską wersję gry można spolszczyć? Żeby słychać było Bakę, polskie napisy itp? Jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BilGejtZ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Czy wydana w Polsce wersja SCDA jest już w wersji 1.2? Nie widzę na stronie Cenegi żadnych łatek, a nie mam wersji instalacyjnej SCDA, więc nie będę eksperymentował z łatkami od UbiSoftu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Czy wydana w Polsce wersja SCDA jest już w wersji 1.2? Nie widzę na stronie Cenegi żadnych łatek, a nie mam wersji instalacyjnej SCDA, więc nie będę eksperymentował z łatkami od UbiSoftu... Wlasnie zainstalowalem ta late i dla mnie jest gorzej pomimo ze troche lepiej chodzi. W menu dodali antyaliasyng ale za to chyba nie opcji hdr cos tam (nie pamietam, to nie ten hdr co jest na samej gorze w menu) dlatego gorzej wygladal, a cienie mi sie kopaly, jakas kaszana czasami. Bez zadnych patchy wszystko bylo ok. Zalatalem tylko z nadzieja ze bedzie moze troche wiecej klatek. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez mmmaaarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_RK2 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Co za gra - grafika szokująca nie jest (przynajmniej na wszystkim min/off), a tnie ;D - mam tymczasowo 6600GT, Winchestera @2.45GHz i 1GB RAM, a gra utrzymuje się w okolicach 15-20 fps :D - chyba czas kupić konsolę ;) //Spolszczenie też "jakieś gorsiejsze" niż w Chaos Theory... Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Darek_RK2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 patche do wrsji ang beda dzialaly z wersja pl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ponawiam pytanie zawarte w poscie powyzej. Czy ktos moze mi wskazac gdzie do jasnej ciasnej sa patche na stronie cenegi?Kupilem gre i d...grac nie moge.Zrobilem myk z dopiskiem w shortcucie ( dzieki Sulaco) ale gre po wejsciu do menu wywala do windowsa.Ktos moze wie czemu?Oczywiscie oryginal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 heh to spolszczenie to najwyższych lotów pewnie nie jest pamiętam jak wychodził ChT to były próbki audio, filmiki słowem jedna wielka kampania gry w wersji PL a przy okazji DA nic. Tak odbiegając nieco od tematu to przez ostatnie dni grałem w Pandore tomorrow (kiedys tylko 1 misje przeszedłem) i na prawdę gra wciągnęła mnie na długie godziny, miała ten klimat tą miodność, której DA brakuje. Przy okazji pamiętając nieco jeszcze ChT mogę stwierdzić, że imho ChT jest najlepszą częścią serii, później PT, a DA co najwyżej 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 na stronie Cenegi nie ma patchy do DA wejdz na strone Ubisoft i sciagnuij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hauti Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 pospieszna konwersja z xboxa 360 i jest ciach!nia od a do z ;) wstrzymam się z kupnem gry ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mam oryginalną polską wersje gry i mam problem z literkami ;/. Otóż zamiast polskich literek pokazują się krzaczki :blink: . Jest jakiś sposób na poprawienie tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ponawiam pytanie zawarte w poscie powyzej.hmm. coz moge napisac - mi dziala :) sciagnij moze najnowsza wersje dx9 (grudzien), ustaw wszystko domyslnie w sterach i w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...