Bleszczynski Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Niedawno odświeżyłem sobie Chaos Theory korzystając z promocji na Kolekcję Klasyki i gra w dalszym ciągu wymiata. Skusiłem się więc na Doubled Agent, w które nigdy nie grałem (19zł w MM z SuperSellera). No i na starcie paw: pomijając bzdurne ograniczenie rozdziałki nie mam dźwięku w grze. Tzn. w Menu coś tam bzyczy, w intrze słychać samolot, ale innych dźwięków nie ma. Czytałem na forach zagranicznych, że w przypadku wystąpienia takiej sytuacji lekiem jest zainstalowanie gry do domyślnego folderu. Tyle, że nie mam 30gigowej partycji systemowej, żeby sobie tam tego 10GB molocha wrzucać. Ktoś się spotkał z tym błędem? Pamięta jakieś inne rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoR127 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam mam problem z misją 4... Sam skacze z samolotu i kiedy ma problem musimy używac klawiszy kierunkwych aby go otworzyć... No i tu leze bo od kilku godzin ma opory... nie wiem jak mam naciskać klawisze bo próbowałem juz kazdego kierunku i nie ma efektów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...