nrl Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) * 19/10 : 70 euros sur X360 * 26/10 : 60 euros sur PS2, Xbox, Gamecube * 02/11 : 50 euros sur PC ceny i daty premiery :D Edytowane 16 Października 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 E tam Chaos byl ( Jest ) super....to i ta czesc tez pewnie bedzie Za.Za ;] Za mocna btw... @Kojak__ct ...mieszkasz niedaleko mnie bo Ja jestem ze Staszowa mamy do siebie okolo 35km ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 16 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2006 PawelDK O ile Prey nie był taki zły (narazie tylko demko skończyłem) to z fifą się zgodzę! :D Jeśli chodzi o splintera to jest to dość udana seria. Ostatnio z braku czasu nie mogę dokończyć CT (pół roku temu stanąłem ;)), ale jak tylko zima przyjdzie to na pewno to zrobię i pewnie DA zacznę. :) Giera jest fajna. Jeśli ta część będzie lepsza (tak jak mówisz) to na pewno nie przejdę obok niej obojętnie. Przez brak czasu decyduję się tylko na dobre tytuły i liczę, że właśnie splinter taki będzie. :) imba18 Zgadza się. Jesteśmy prawie sąsiadami! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 http://gametrailers.com/player.php?r=1&...mv&id=14091 daje rade :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Troszke gameplay link, slaba jakosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Ta gra zapowiada sie przepysznie. Ciekawe jak czesto bedziemy odgrywac akcje we dwoje (double agent [: ) - moze caly czas? Nie moge sie doczekac juz ;] Fisher troche stary juz jest ale dalej sie zwinnie rusza (animacja zalatwienia kolesia i wciagniecia go pod lod wyglada niezle) Edytowane 17 Października 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Nom Animacje mi sie podobaja w Splinterach tzn od Chaos Tcheory bo w poprzednich czesciach nie wygladalo to super ale jak zagralem pierwszy raz w chaosa :o Omg jak on sie porusza :)ehhh zagral bym sobie jeszcze w Chaos ale cos mi sie nie chce wlaczyc i ubolewam strasznie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Dobra, pograłem trochę więcej więc czas na małą relację :) Ukończyłem jak narazie 3 misje (nocna, więzienie i baza "wroga). Zaczynamy jako stary dobry Sam :) Jednak by dotrzeć do wroga musi się wkupić w jego łaskę, więc naszym zadaniem jest wyciągnięcie gościa z więzienia. Od tego momentu zaczynamy działać na 2 fronty, od nas zależy czy NSA i wróg będą nam ufać czy też nie np jeśli będziemy ogłuszać policjantów to nadal NSA będzie nam ufało. Narazie nie testowałem co się stanie gdy NSA straci do na całkowicie zaufanie, ale dziś to zrobię. W porównaniu do CT, Samowi doszło kilka nowych ruchów np wciąganie kolesi pod wodę wcześniej rozbijając lód. Teraz mogę spokojnie powiedzieć, że jest to najlepsza część z całej serii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Na wstępie alpel do wszystkich, jak coś to używajcie spoilerów. Nie psujmy sobie nawzajem zabway gdy przyjdzie pora ;). Teraz konkrety. Dobra, pograłem trochę więcej więc czas na małą relację :) Ukończyłem jak narazie 3 misje (nocna, więzienie i baza "wroga). Zaczynamy jako stary dobry Sam :) Jednak by dotrzeć do wroga musi się wkupić w jego łaskę, więc naszym zadaniem jest wyciągnięcie gościa z więzienia. Od tego momentu zaczynamy działać na 2 fronty, od nas zależy czy NSA i wróg będą nam ufać czy też nie np jeśli będziemy ogłuszać policjantów to nadal NSA będzie nam ufało. Narazie nie testowałem co się stanie gdy NSA straci do na całkowicie zaufanie, ale dziś to zrobię. W porównaniu do CT, Samowi doszło kilka nowych ruchów np wciąganie kolesi pod wodę wcześniej rozbijając lód. Teraz mogę spokojnie powiedzieć, że jest to najlepsza część z całej serii :) Podejrzewam że zobaczysz napis "Game Over" ;). To tylko gra i jak każda MUSI mieć jakieś ograniczenia (a szkoda). Fajnie byłoby nawet dla picu przejść na tą złą stronę i już do końca czynić zło, a tak musimy się trzymać w "ryzach", trochę tutaj, trochę tam. Zawsze to coś ale pewnien niedosyt zostanie. Zresztą zobaczy się bo kto wie, może wzorem SW:JK:Jedi Academy na końcu będziemy mogli wybrać którą stronę popieramy i zakończenie będzie zupełnie inne...Takie moje gdybania ;). PawelDK, napisz jak to chodzi na X360. Czy są jakieś dropy(bądź zwolnienia) w animacji? Mam nadzieję że nie. Mam również nadzieję ze wersja PieCowa nie bedzie odstawać od wersji XO (jak np. G.R.A.W). To by oznaczało wprawdzie że czeka mnie zapewne 640x480 na low ale przynajmniej inni nie byliby "wydymani". Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Jeżeli "inni" (PeCetowcy) zostali by "wydymani" to chyba kupię x360 wcześniej niż planowałem. BTW. Sprawdzałem dzisiaj sklep.cenega.pl i przy Double Agent cena 89.90 pln, ale brak dokładnej daty (tylko listopad 2006). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 PawelDK, napisz jak to chodzi na X360. Czy są jakieś dropy(bądź zwolnienia) w animacji? Mam nadzieję że nie. Mam również nadzieję ze wersja PieCowa nie bedzie odstawać od wersji XO (jak np. G.R.A.W). To by oznaczało wprawdzie że czeka mnie zapewne 640x480 na low ale przynajmniej inni nie byliby "wydymani". Nara.Za dużo nie zdradziłem, więcej niż ja powiedziałem jest dostępna w filmikach. Co do animacji to wg mnie jest płynna, nie zwróciłem uwagi na jakieś chrupnięcia. Dodam jeszcze, że w grze są niesamowicie ostre tekstury, wygląda to cudownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Chyba pierwsza recenzja: http://xbox360.ign.com/articles/739/739175p1.html Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Za dużo nie zdradziłem, więcej niż ja powiedziałem jest dostępna w filmikach.(...)Nic Ci nie zarzucam, absolutnie. Tylko skoro gra jest to niektórym może przyjść do głowy zdradzanie pewnych "sekretów" i psucie innym zabawy. Co to za przyjemność grać wiedząc co nas czeka? Stąd mój apel do WSZYSTKICH. Pozdro i dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 no i gitara, moze na moim sprzecie pogram normalnie, a moze nie:) czekam tak jak kolega wyzej:) Slinka cieknie i to co napisal PawelDK to juz w ogole mnie trzesie:):):) Czekam.. i zaraz gdzies zloze preorder'a:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Najnowszy cytat z gryonline.pl: "Już w najbliższy wtorek, 24 października, podwójny agent nawiedzi pozostałe platformy sprzętowe: PC, PlayStation 2, GameCube i Xbox.". Czyli premiera na dniach. A polska dopiero w listopadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Jeszcze nowszy cytat: "...Amerykańskie sklepy ukradkiem zmieniły datę na 31 października. Zareagował również europejski oddział Ubisoftu przesuwając premierę z 27 października na 3 listopada. Jak się okazało i te daty najprawdopodobniej nie będą miały nic współnego z rzeczywistością. Jak poinformowała Community Manager Ubisoftu, Morgan 'Rhoulette' Romine, Splinter Cell Double Agent w wersji na PC zadebiutuje dopiero 7 listopada. Pozostaje nam tylko czekać na akualizację planów wydawniczych na stronach Ubi. Zmiana daty najprawdopodobniej nie wpłynie na premierę polskiej wersji – ta zapoowiadana jest na drugą połowę listopada. Przypominamy, że w Sama Fishera ponownie wcieli się Mirosław Baka" ...takze :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) A ja juz zamowilem gierke + koszulka gratis , wiec czekam do 20 listopada a moze i dluzej :P Edytowane 26 Października 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 w sumie ciekawa oferta od cenegi, za niecale 90zl z przesylka i koszulka ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Done. Zamówione. Panowie to teraz pozostaje nam czekać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 chociaż demko by wydali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Dziwne to właściwie jest, jakiś czas temu zapowiadali, że wydadzą betę mp tak jak było w przypadku CT (demo single zawsze dawali przed premierą), a tu nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 znajomy wlasnie mi doniosl, ze juz skonczyl. 9 godzin grania na XO. :| w Blacka z X1 gral ponad 18 godzin, co oznacza, ze jakims hardcorowo wymiatajacym graczem nie jest :| jesli to prawda, to chyba pozostaje jedynie granie od razu na Hard, bo inaczej to bez sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 znajomy wlasnie mi doniosl, ze juz skonczyl. 9 godzin grania na XO. :| w Blacka z X1 gral ponad 18 godzin, co oznacza, ze jakims hardcorowo wymiatajacym graczem nie jest :| jesli to prawda, to chyba pozostaje jedynie granie od razu na Hard, bo inaczej to bez sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 No kiedy to demko wydadzą :mur: 9h..mało ale podobno ze względu na możliwości jakie daje bycie "podwójnym agentem" zachęci do przechodzenia gry jeszcze raz, w inny sposób zupełnie. Wyczytałem coś (chyba w recce na IGN, teraz już nie pamiętam) ale to chyba zalicza się do spoilera więc jak ktoś chce to niech zagląda, a jak nie to nie ;): » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Gra ma mieć (a w zasadzie MA) 3 zakończenia w zależności od naszych poczynań i poziomu zaufania NSA i JBA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Wyczytałem coś (chyba w recce na IGN, teraz już nie pamiętam) ale to chyba zalicza się do spoilera więc jak ktoś chce to niech zagląda, a jak nie to nie ;): » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Gra ma mieć (a w zasadzie MA) 3 zakończenia w zależności od naszych poczynań i poziomu zaufania NSA i JBA » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No to 3x9h (a w zasadzie mozna powiedziec, ze kazde nastepne przejscie to spokojnie godzinka mniej, czyli raczej 3x8h) to nadal troszke malo, zeby traktowac ja jako powazna pozycje dla pojedynczego gracza. Ale ponoc multi syci - co mnie akurat dynda i powiewa, bo XO do netu podlaczam od swieta tylko ;) - brak WiFi Adaptera jak na razie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamaj Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Zobaczcie jaki wypas dla maniaków Splinter Cell, szkoda tylko że nie dali najnowszej części: http://www.lek.cenega.pl/game2.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 jezeli DA pojawi sie w wersji kolekcjonerksiej to sie skusze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Ta koszulka to tylko jak zamawiasz od Cenegi ? Nie będzie jej razem z grą w sklepach typu MM. Już 10 dostaje wypłatę i odkładam sobie 100 zł na DA ,ale najpierw to ja bym pragnął w demko pograć. Bo tak kupować w ciemno mi nie pasi trochę :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Z tego co pamietam to gra niestety nie dziala na kartach z SM 2.0. Podobno to oficjalna wiadomosc. // A jednak wybrales sprzet [; bo kiedys cos o konsoli wspominales. Gratuluje slusznego wyboru ;] Edytowane 1 Listopada 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Z tego co pamietam to gra niestety nie dziala na kartach z SM 2.0. Podobno to oficjalna wiadomosc. Wiem,ale zmieniam cały sprzęt. Do tego kupuje 7600 GS od Galaxy na DDR 3 ;) Już nie mogę się doczekać nowego Splintera... zwłaszcza że nie ma w co grać ostatnio. Sorry za małe OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...