crux Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Sciagnalem i obejrzalem (kablowka zrobila jakas promocje i mam w domu 1 Mbit za 59zl wiec sciagalem jedynie 3 godzinki :) ) Delikatnie mowiac to wymieklem... Killzone i Motorstorm - to (czy to gry czy juz rzeczywistosc? :) ) wywarlo na mnie najwieksze wrazenie :D Polecam wszystkim obejrzenie filmiku, naprawde warto. Pozostaje czekac na przyszla wiosne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 CruX napisał(a): Sciagnalem i obejrzalem (kablowka zrobila jakas promocje i mam w domu 1 Mbit za 59zl wiec sciagalem jedynie 3 godzinki :) ) Delikatnie mowiac to wymieklem... Killzone i Motorstorm - to (czy to gry czy juz rzeczywistosc? :) ) wywarlo na mnie najwieksze wrazenie :D Polecam wszystkim obejrzenie filmiku, naprawde warto. Pozostaje czekac na przyszla wiosne :) 1514923[/snapback] A jaka masz kablowe :D takie pytanie nie na temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 luki2 napisał(a): A jaka masz kablowe :D takie pytanie nie na temat 1514975[/snapback] Gawex w Bydgoszcz Fordon. Promocja polega na tym ze raz na jakis czas na miesiac wlanczaja 1mbit zamiast 256kbit. Wada tej kablowki sa dosc czeste "awarie" tzn srednio raz w tygodniu nie ma netu przez 30-60 minut w ciagu dnia. Pochodze z Kwidzyna i tam mam Multimedie. Awarii jeszcze nigdy nie bylo ale i promocji rowniez nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A ja nie obejze filmu, poiniewaz na moim laczu to wyglada tak: co 5 sekund zacinka, i bufer, bufer, bufer... :angry: Chetnie bym sobie go obejrzal, ale cuz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 M@Ly napisał(a): A ja nie obejze filmu, poiniewaz na moim laczu to wyglada tak: co 5 sekund zacinka, i bufer, bufer, bufer... :angry: Chetnie bym sobie go obejrzal, ale cuz... 1515847[/snapback] Zarejestruj sie na Gamespot. Wtedy bedziesz mogl sciagnac sobie ten film i poprzewijac (bez buforowania) co nudniejsze fragmenty typu propagandowa gadka jakis japoncow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 dajcie jakiś link żebym sobie ściągnął całą konferencje albo noo cokolwiek bo nic co do tej pory było w tym temacie nie działą :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 kev napisał(a): dajcie jakiś link żebym sobie ściągnął całą konferencje albo noo cokolwiek bo nic co do tej pory było w tym temacie nie działą :/ 1516388[/snapback] www.gamespot.com Zarejestruj sie i mozesz sciagac wszystko co chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...