ur8an Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Im fourteen year's old. I dalej nie umiesz czytac ze zrozumieniem. No i gotowe , sonda skończona . Wszystkim którzy się wypowiedzieli gorąco dziękuję :unsure: Edytowane 19 Maja 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ja też cię lubie ale poprostu chcialem się dowiedzieć dlaczego sądzisz ze w wieku 14 lat nie mozna sie zakochac ;) 1452900[/snapback] jest pewna roznica wiesz? ZA-KOCHAĆ a KOCHAĆ <_< <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 A ja b. cenie sobie swiety spokoj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 hmm -najwazneijsza osobka w mojim zyciu :> (jej szczescie zdrowie itd..) -rodzina -zdrowie -praca 18lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 To było do kolegi SILENT... ;) Po co odpowiadac na ankiete ktora sie juz zakonczyla.. To nie bylo nic do Ciebie Cashasty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Wlasnie nie wiedzialem o co Ci chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...