Skocz do zawartości
_Ran'dall_

Mam Dylemat

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie . Zamierzam oddac radzia do lamusa i sprawić se normalną grafę . Mam do wydania ok500zł. Na oku mam http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5341...132385f32353646 , kupiłbym go za jakis miech lub Gf6600GT , ale jgo kupilbym dopiero po wakacjach . odrazu mówię że przez większość wakacji mnie nie bedzie :D . Wiec co lepiej wziąć radka za miesiąc czy Gf po wakacjach . Wszystkie sugestie mille widziane :D A i jescze czy po wakacjach ( gdzieś w pazdzierniku) GF6600GT stanieją do jakis 550zł???Czy w najnowszych gierkach bedzie bardzo duża różnica między Radkie9800Pro , a GF6600Gt . Pewnie zaraz podacie mase linków do tematów o tych kartach , ale gwarantuę że przeczytalem większość i nadal niewiem co lepiej wziąć :blink:

Edytowane przez _Ran'dall_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to dokup ramu :lol: na grafe cekaj po wakacjach beda juz nowe ngf-y i jak bozia da to i te x-costam, to wsio powinno ladnie potaniec

jednak 9800 pro to juz mzoe byc tylko z allegro, bo jak wejda nowe grafy to seria x800 mzoe zejsc na nizsza polke, a 9800 czy 9550, 9600 zwyczajnei wycofaja, jak to ati potrafi :wink:

a wtedy ja mykam po x800 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...