Laska Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 :( Kurde mam problema z DYSKIEM nie wiem co sie stało poprostu znikły mi partucje z dysku nie wiem co sie stało........mam tylko partycje C ( a Dyski D,E,F>>>>ZNIKŁY co jest to ja nie wiem ) z 30 GB zrobiło mi sie 1,5 gb POMÓZCIE MI BO JAK NIE TO !%GB MP3 Nara i GRY papa ...czekam na odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Jak nic nie było robione na HD od czasu tajemniczego "zniknięcia" partycji ;) (sprawa jak do archiwum x) to można spróbować odzyskać dane programami takimi jak Easy Recovery :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Też gdy miałem kiedyś IBMa 30GB to mi poprostu znikły 2 partycje niestety nie udało się nic zrobić i trza było się pożegnać z mp3 filmami itd... i partycje od nowa robić. Spróbuj pójść do kumpla i zobacz czy u niego wykrywa może widows chwycił errora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 odpalpartitiom nagic PRO 7.0 i sproboj odzyskac partycje moze one sa tylko si eprzesyawily w tryb ukryty sproboj nic nie tracisz ewentualnie fixmbr moze pomoze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Ja też tak miałem odpal sobie patrition magic 7.0. Możliwe ze skasowalo ci litery dysków i dlatego sa ukryte ( 30 sek roboty ) jak nie zadziała to musisz sie zaopatryzc w jakis prog do odzyskiwania danych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siqer Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Goraco polecam Easy Recovery. Mialem to samo o czym piszesz. Umnie tylko zniknela pratycja C i partycje zaczynaly sie od D :) Odzyskalem pliki na innego twardziela i pocielem dysk na nowo fdiskiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ahhh te IBM'y wiele ludu ma z tym problemy ale tym razem to moze byc wina windy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Skoro już jestescie przy ajbiemach to też opowiem swoj historie. Pewnego pamietnego dnia kiedy ojciec strzaskal auto a ja wdeplem w shit zdechl mi mój 15 gigowy ibm Dysk w biosie normalnie wykrywalo ale przy bootowaniu jakos tak dziwnie zgrzytal zanioslem go kumplowi i okazalo sie ze mial iles tam mega bedblockow na boot sektorze co za pech!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Easy Recovery Pro jest dobre jak partycja została sformatowana!! Jeśli chodzi o odzysk całych partycji to polecam Active@ Partition Recovery Szczegoly na pw lub GG: 1332696 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 przychodzi mi na mysl: 1) zworki na HDD - moze tam masz pomieszane... 2) miales wczesniej partycje na NTFS'sie i przesiadles sie na np. 98 lub ME ktory ich nie rozpoznaje. 3) wlacz Fdisk'a i zobacz czy istnieja takie partycje ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...