Skocz do zawartości
guru

Najlepsze 6600gt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! zdecydowalem sie na kupno GF6600 GT na PCIE tylko mam problem ,nie wiem jakiej firmy kupic karte.I ktory model.Porsze o pomoc jakies linki testy porownania...wlasne doswiadczenia z tymi kartami mile widziane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ja posiadam Gainwarda (sygnaturka) i jesli chodzi o krecenie... to nie narzekam... na standardowym chlodzeniu karta mi pracowala stabilnie i bez artow na 595/1250 (temperatura GPU w idle 43 w stresie do 60 - 2-3 godzinki w dooma3).. teraz zmienilem na zalmana V700... to kreci sie na 620/1300.... bez artow i stabilnie (temperatura idle 35 w stresie do 48-49).... wada gainwarda to cena i glosne (orginalne) chlodzenie ustawione na max obrotow (choc mozna je kontrolowac i przy pracy w windzie obnizyc do 50% i jest cichutko)... ale jak pisal przedmowca ... jak masz mozliwosc to przetestuj jedna i druga....

Szem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! zdecydowalem sie na kupno GF6600 GT na PCIE tylko mam problem ,nie wiem jakiej firmy kupic karte.I ktory model.Porsze o pomoc jakies linki testy porownania...wlasne doswiadczenia z tymi kartami mile widziane

1449611[/snapback]

Bylo gdzieś porownanie wszystkich gg00GT na Pcie i wygrał Asus o jakieś 2-3 fpsy... wiec polecam Asusa. Sam miałem go brać ale jednak zostałem jeszcze przy moim stworze na agp :P hehe pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi