guru Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Witam! zdecydowalem sie na kupno GF6600 GT na PCIE tylko mam problem ,nie wiem jakiej firmy kupic karte.I ktory model.Porsze o pomoc jakies linki testy porownania...wlasne doswiadczenia z tymi kartami mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Bierz jakiegoś leadteka :) Bardzo dobre opinie zbiera i jest dobra do OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanap Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Najlepsze karty model GF 6600 GT ma Gainward modele : - Gainward PP! Ultra/1960 PCX XP GS GLH - Gainward PP! Ultra/1960 PCX XP GeForce 6600 GT 128MB DDR3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Witam Ja posiadam Gainwarda (sygnaturka) i jesli chodzi o krecenie... to nie narzekam... na standardowym chlodzeniu karta mi pracowala stabilnie i bez artow na 595/1250 (temperatura GPU w idle 43 w stresie do 60 - 2-3 godzinki w dooma3).. teraz zmienilem na zalmana V700... to kreci sie na 620/1300.... bez artow i stabilnie (temperatura idle 35 w stresie do 48-49).... wada gainwarda to cena i glosne (orginalne) chlodzenie ustawione na max obrotow (choc mozna je kontrolowac i przy pracy w windzie obnizyc do 50% i jest cichutko)... ale jak pisal przedmowca ... jak masz mozliwosc to przetestuj jedna i druga.... Szem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 no dobra to dodam zeby karta nie byla za droga ,gainward ultra kosztuje ponad 800 a za ~1000 zl mam juz 6800 (nie LE) nie dodalem na poczatku wiec nadmienie zeby karta byla w rozsadnej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Jankes> Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 winfast 6600gt extreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Uważaj na gnity na allegro, a poza tym kup njlepszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Witam! zdecydowalem sie na kupno GF6600 GT na PCIE tylko mam problem ,nie wiem jakiej firmy kupic karte.I ktory model.Porsze o pomoc jakies linki testy porownania...wlasne doswiadczenia z tymi kartami mile widziane 1449611[/snapback] Bylo gdzieś porownanie wszystkich gg00GT na Pcie i wygrał Asus o jakieś 2-3 fpsy... wiec polecam Asusa. Sam miałem go brać ale jednak zostałem jeszcze przy moim stworze na agp :P hehe pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...