hinco Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ten Tracer przy takim procu xle wygląda... współczuje Twojemu procowi.... Zamiast modować ratuj kompa przed sfajnczeniem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Nie ma tak dobrze, temet zostanie na wieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ten Tracer przy takim procu xle wygląda... współczuje Twojemu procowi.... Zamiast modować ratuj kompa przed sfajnczeniem!! 1469320[/snapback] Niop własnie mysle nad zmiana bo on mnie samego straszy .Mam pytanko co byscie polecili za niewielkie pieniadze znaczy sie w granicy normalnosci na alegro widzialem takiego--->>>ZASILACZ CHIEFTEC 460W Niesłyszalny i Najmocniejszy Model ENH-0746GB BIG FAN – Super Cichy wentylator 12cm za 298 moze byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 A tak wyglada moze taki byc ?? http://img284.echo.cx/my.php?image=517633183tb.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Nie ma tak dobrze, temet zostanie na wieki :D 1469392[/snapback] A to niech sobie wisi :lol: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 A tak wyglada moze taki byc ?? 1469649[/snapback] w tym zasilatorze brakuje 3 srubek... ja bym go nie bral B) imho prawie wszystko co wypuszcza CHIEFTEC jest na tyle dobre ze mozna brac :wink: ja uzywam chiefa 420W z dwoma wiatrakami i jestem mega zadowolony. jak go podlaczylem pierwszy raz to myslalem ze jest walniety i wiatraki nie dzialaja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 w tym zasilatorze brakuje 3 srubek... ja bym go nie bral B) imho prawie wszystko co wypuszcza CHIEFTEC jest na tyle dobre ze mozna brac :wink: ja uzywam chiefa 420W z dwoma wiatrakami i jestem mega zadowolony. jak go podlaczylem pierwszy raz to myslalem ze jest walniety i wiatraki nie dzialaja :D 1469818[/snapback] Aha dzieki zapytam sie ile w komputroniku on kosztuje :) Bo tego co mam to strach szkoda mi bardzo procka zeby sie zfajczyl lub 3/4 sprzetu przez tego Tracera gownianego :mur: B) Zaras sprawdze po hurtowniach ile on kosztuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ja sobie kupilem go na boze narodzenie B) i dalem 198pln :wink: w gralu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Znalazlem to na stonie komputronica Chieftec GPS-450AA-101A 450W ZA 249 zL http://img75.echo.cx/my.php?image=sb5ru.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) WAFER a maja sprzedaz wysylkowa ?? w tym gralu ?? Oki juz wiem maja sprzedaz wysylkoowa :mur: slepok ze mnie :D Edytowane 29 Maja 2005 przez miuzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 tylko ze ten co ja pokazalem ma 2 wiatraki 80mm a ten co ty pokazales ma jeden 120mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 tylko ze ten co ja pokazalem ma 2 wiatraki 80mm a ten co ty pokazales ma jeden 120mm. 1469885[/snapback][/quote I jak ci sie sprawuje?? bo czytalem ze po jakim czasie w nich jeden z wiatrakow glosno zaczyna chodzic :) nie wspomne juz o tym ze sie paru osoba spalily ale sadze ze cos kombinowali za dobrza firma zeby badziewie wypuszczala :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) tak jak pisalem: sprawuje sie swietnie i jestem mega zadowolony. od 6 miesiecy chodzi 24/7 i jest nieslyszalny - obroty wiatrakow ok 1300rpm, pelno molexow wiec niema problemu ze do czegos brakuje, napiecia stabilne nawet w stersie przy sporym kreceniu: B) i co tez wazne: cena doprzyjecia :) ja polecam z calego serca :D Edytowane 29 Maja 2005 przez wafer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 tak jak pisalem: sprawuje sie swietnie i jestem mega zadowolony. od 6 miesiecy chodzi 24/7 i jest nieslyszalny - obroty wiatrakow ok 1300rpm, pelno molexow wiec niema problemu ze do czegos brakuje, napiecia stabilne nawet w stersie przy sporym kreceniu: 1469941[/snapback] OKI dzieki w tygodniu go zakupie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Widze procka ladnie podkreciles ja narazie nie ryzykuje z tym zasilaczem bo strach i niewiemczy ramy mi sie dobrze podkreca mam geila 2.5 cl moze wiesz jak one sie kreca ?? Pole Wartość @ 200 MHz 2.5-3-3-6 (CL-RCD-RP-RAS) Pole Wartość Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G Pole Wartość Typ procesora Intel Pentium 4E, 3000 MHz (15 x 200) Pole Wartość Karta wideo ATI Radeon 9600 XT (RV360) Pole Wartość Częstotliwość taktowania układu graficznego 397 MHz (oryginalny: 357 MHz, overclock: 11%) Pole Wartość Rzeczywista częstotliwość taktowania 268 MHz (DDR) (oryginalny: 256 MHz, overclock: 5%) Edytowane 29 Maja 2005 przez miuzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Pole Wartość Karta wideo ATI Radeon 9600 XT (RV360) Pole Wartość Częstotliwość taktowania układu graficznego 397 MHz (oryginalny: 357 MHz, overclock: 11%) Pole Wartość Rzeczywista częstotliwość taktowania 268 MHz (DDR) (oryginalny: 256 MHz, overclock: 5%) 1470018[/snapback] Co to za taktowanie grafy? chyba masz 9200xt jesli wogole cos takiego istnieje :lol: bo przy tych taktowaniach to raczej 9600xt nie uswiadczysz ... Kolejna rzecz zmien zasilacz ps: mod budy hmmm jak to znazwac ? :? kiepski dopracuj to Edytowane 29 Maja 2005 przez ^NiuNiek^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nie to ati 9550 z biosem od 9600xt narazie tylko tak podciagnieta z uwagi na kiepski zasilacz niczego za duzo nie podkrecam :) jak zmienie go bede sie bawic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miuzik Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 w poniedzialek bede miec nowa zasilke :) Hipera HPU-4S480 BLACK A AKTYWNYM PFC :) Przy okazji dolanczam link bardzo ciekawy mozna tam obliczyc sobie jakiej mocy potrzebujemy zasilke aby komp spokojie sobie chodzil :) http://www.jscustompcs.com/power_supply/ Mam nadzieje ze sie przyda :) pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Jak zamknac ten moj temat ?? jak bede robil nowa bude to zaoze nowy :) pozdrowionka 1469303[/snapback] Wiesz, jeśli olejesz plexę i powrócisz do pełnego boku, jakoś wkomponujesz te wredne plastiki (paskudne, ale bardzo praktyczne) to coś z tego wyjdzie. Na razie na zachętę Ci powiem, że jesli trzeba, to można mieć nawet niezmodowaną obudowę;) Powodzenia w przyszłości! I nie daj się zadźgać wrednym komentażom! Keep modding! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zanim zakończysz, muszę powiedzeć że początki są trudne. Ja też startowałem od okienka z wiatraczkiem kolorowym i katodami. Zobaczysz kiedyś zrobisz moda i pokażesz na co Cię stać. Ja jestem za. :D :D Jakbym miał cyfraka też bym zapodał moją budę AT---> ATX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 a ja powiem... TRAGEDIA... :blink: takie materialy co miales, mozna bylo lepeij je wykorzystac... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...