speedy029 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Kolega kupuje Athlona 1000 i mam pytanko jakiego coolera polececie do 50zł, może jakiś titanek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 standard TITAN D5TB:) a jak chcesz super cicho i tez wydajnie to Arctic-Cooling Super Silent 2500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 standard TITAN D5TB:) a jak chcesz super cicho i tez wydajnie to Arctic-Cooling Super Silent 2500 Titan powinien byc odpowiedni ja chlodze 1600+ i jest OK ale na OC siem raczej nie nadaje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Looknij na to: cooler Colorful ''Golden Plate'' cena: 69 zł Super cichy wentylator !!!! Podkładka z miedzi !!! Wentylator przeznaczony dla: procesorów AMD do 2.5 GHz Łożysko: kulkowe Mocowanie: potrójny zaczep Wymiary radiatora: 76 x 61 x 40.5 mm Materiał wykonania radiatora aluminium Wymiary wentylatora: 68 x 80 x 25 mm Prędkość obrotowa: 2800±10%RPM Przepływ powietrza: 31.5 CFM Poziom hałasu: 40.5 dB(A) Rezystancja termiczna: 0.38 C / Watt W komplecie: pasta silikonowa w strzykawce, gruba przykręcana podkładka miedziowa Sam używam i polecam warto dołożyć te 20 złociszy więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki™ Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mam ten sam problem z procesorem Athlon 1900+. Uzywam juz 2 coolera miedzianego , ale temperatura podczas intensywnej pracy zadko spada ponizej 60 C (na poprzednim 65 C) . Dodatkowo moj cooler jest wyjatkowo glosny. Czy mozecie mi polecic jakis porzadny powietrzny cooler. Cena nie gra roli. Ma byc cichy i wydajny. Czy znacie adres strony www gdzie mozna wyczytac jakie przedzialy temperatur sa odpowiednie dla poszczegolnych modeli procesorow firmy AMD ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Looknij na to: cooler Colorful ''Golden Plate'' cena: 69 zł Super cichy wentylator !!!! Podkładka z miedzi !!! Wentylator przeznaczony dla: procesorów AMD do 2.5 GHz Łożysko: kulkowe Mocowanie: potrójny zaczep Wymiary radiatora: 76 x 61 x 40.5 mm Materiał wykonania radiatora aluminium Wymiary wentylatora: 68 x 80 x 25 mm Prędkość obrotowa: 2800±10%RPM Przepływ powietrza: 31.5 CFM Poziom hałasu: 40.5 dB(A) Rezystancja termiczna: 0.38 C / Watt W komplecie: pasta silikonowa w strzykawce, gruba przykręcana podkładka miedziowa za 69 zeta mozna miec coolera w calosci z miedzi, bez zadnych podstawek z powierzchnia gladka jak lustro - Jamicon. Dokladnego modelu nie znam, ale jest do kupienia w sirius.pl mozesz przy okazji zerknac na test :roll: Sam używam i polecam warto dołożyć te 20 złociszy więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 zobacz tu est to Titan tylko dla Minta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Dokładnie bierz TITANA TTC-D5T (ja mam D5T(Cu) - taki sam tylko ze z miedzianym jądrem chłodzi mi mój xp1700+ do 38-40 stopni) powinien on wystarczyc spokojnie do Athlona 1000, a pozatym kosztuje 35zł :) PS. wygląda identycznie jak te minty wyżej tyle że posiada jeszcze metalowy grill na wiatrak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A ja bym polecil Colorful firsteye miedziany dosyc wydajny i niedrogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...