Cielak Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Na moim Duronie 1200@1300 Mam temperature w czasie skooju 45-46 a w stresie 53-54?? Czego może być to wina. Mam pożądny wentylator 8 cm na 8 cm z 3500 obrotów oraz paste termoprzewodzącą za 10 zeta. Może być tak że źle pokazuje temperature w biosie i windowsie speedfan?? Moja płyta to Asus A7N8X-E Deluxe. Prosiłbym o szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogiel Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 A radiator? Zreszta 54 C to nie tak duzo. Ja za 2 tygodnie bede mial Pentagrama a teraz dochodzi nawet do 65C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 To pewnie jest morgan więc jak na niego to normalna temperatura. U siebie na D 1200 na whisper rocku IV miałem w stresie 48, jeszcze wcześniej na jakiejś suszarce 60x60 5000 rpm 55. Przy dobrze wentylowanej budzie może zejdziesz poniżej 50 w stresie co będzie i tak dobrym wynikiem w przypadku tego durnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Dzięki. To wiem że nie mam co ładować w lepsze chłodzenie, bo już myślałem o wymianie go na wentylator na athlony 3200 bo zamierzam taki kupić i miałbym później do niego chłodzeni, ale w taki razie nie wymieniam go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ja na moim baroniku i Pentagramie 92Cu mam 47 stopni w idle po skrecilem pentaka na min (1500RPM) bo przyszedla tagan i petek przy nim dzialal jak szuszarka :) ale mam jeszcze w zanadrzu wentyl wywiewajacy tylko on z deczka chalasuje a ze w nic ostatnio nie gram to moze byc i taki temp :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Na moim Duronie 1200@1300 Mam temperature w czasie skooju 45-46 a w stresie 53-54?? Czego może być to wina. Mam pożądny wentylator 8 cm na 8 cm z 3500 obrotów oraz paste termoprzewodzącą za 10 zeta. Może być tak że źle pokazuje temperature w biosie i windowsie speedfan?? Moja płyta to Asus A7N8X-E Deluxe. Prosiłbym o szybką odpowiedź 1449770[/snapback] Mogles kupic na allegro Arctic Silver V za 18zł.......... Mysle, ze wtedy mialbys pare stopni mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mogles kupic na allegro Arctic Silver V za 18zł.......... Mysle, ze wtedy mialbys pare stopni mniej. 1452114[/snapback] Wydaje mi sie że wystarczy Arctic Ceramique. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Chyba zmienię chłodzenie z nowym prockiem. Ale na razie montuję wnetylatoru w obudowie. Jeden z tyłu drugi z góry. Może tak cyrkulacja powietrza pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Wydaje mi sie że wystarczy Arctic Ceramique. 1452265[/snapback] Czytales topici o tym, ze po jakims czasie wzrasta na niej temperatura nawet o 5 stopni? Bardzo wielu userow to odczuło, w tym jak. Tych tematów bylo naprawde sporo, wiec poczytaj sobie, zanim cos polecisz dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...