light_dominus Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Kiedy chcę zmniejszyć timingi z cl2,5 do 2 i inne o 1 to komp chodzi jakieś 5 minut i jest reset. Mogę maks napięcie na swojej płycie dać 2.8 i takie daję ale to nic nie pomaga. Co mogę jeszcze zrobić? A chcę zwiększyć, bo widzę spory zysk w wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 jeżeli Ci sie resetuje to znaczy że one nie mogą pracować na takich ustawieniach :) Jedynym wyjściem jest kupienie 2x512 jakiś dobrych memek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
light_dominus Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Nie wierzę, żeby Kingstony nie działały na tych timingach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a ja nie wierze że mam metrowego puloka :D Ty myślisz że wszystkie muszą chodzić na 2-2-2-5 to są kingstony a one nie są demonami w OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a ja nie wierze że mam metrowego puloka :D Hoho :? Możesz zmniejszyć takotowanie - przy niższej częstotliwości powinny działać. Kingston to kaprawa marka do O/C - ceniona za stabilność, ale do kręcenia się nie nadają, chyba że jakieś HyperX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidose Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 nie sa takie zle ja mam u siebie ustawione timingi 2,5.3.3.7 na 400Mhz i sa stabilne jak skała (na kosciach Nanya) :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...