rockers Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Premiera w przyszłym roku. Platforma ps3. zachęcam do oglądniecia filmiku, po obejżeniu szczena wypadła mi na klawiature masakra! http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1668 Edytowane 15 Stycznia 2009 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Niezłe, ale to dopiero za rok będzie. Szkoda, że otoczenia nie można niszczyć (gdyby mozna było, na pewno by to pokazali na filmiku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 konsola+fpp=porażka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 konsola+fpp=porażka 1450211[/snapback] nie tak do końca. wymaga to przezwyczajenia, ale potem gra się świetnie i cieżko powrócic do myszy. :) Generalnie zalezy to od pada, np. na tym od xboxa gra się świetnie w fpp.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 O JA!!! ALE GRAFA!!!! A tak na serio. Killzone 1 to już było IMO wiekie osiągnięcie jeżeli chodzi o grafę na PS2 ale to co teraz zobaczyłem powala na kolana!! Aż trudno uwierzyć, że gra NAPRAWDĘ będzie tak wyglądała. Zastanawiam się czy filmik nie jest jakoś retuszowany...oby nie. Ja teraza właśnie nad tym się zastanawiam. A co do tego że konsola + FPP = porażka to też się nie zgodzę! Są tytuły dla których warto się "pomęczyć" na padzie ale nie da się ukryć że dla FPP nie ma to jak kalwierka i mysza :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 w tym temacie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=133879 podałem linka do filmu z KILLZONE 2 w hiresie. film mówi sam za siebie. a co do sterowania to mysle ze bez problemu będzie mozna podłaczyć myszkę i klawiaturę..choc klawiatura to połowiczne rozwiązanie..lepszy byłby specjalny manipulator z przyciskami i myszka do celowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Obejrzalem caly filmik prezentujacy PS3. Miedzy innymi Killzone 2 i po prostu wiem, ze kupie sobie konsolke. Na bawienie sie kompem juz pomalu bede za stary. Komp bedzie do pracy (i tak pewnie jakis laptop), a do grania PS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 konsola+fpp=porażka 1450211[/snapback] głoszenie stereotypów=porażka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Jezeli ktos jeszcze nie widzial, a chce zobaczyc jaka DIII i HL2 ma ch*** grafe oraz ogolnie silnik niech sobie zobaczy... http://a1368.m.akastream.net/7/1368/5372/1...ess_e305_hi.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 głoszenie stereotypów=porażka 1450514[/snapback] podaj jeden tytuł.... "killzone jedynka byłby dobry gdyby wyszedł na pieca" cytat kolegi który posiada 3 konsole w domu a jego granie na piecu ogranicza sie do jakiegoś final fantasy mmorpg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Co do FPP i konsoli to sie zgodze, ze to porazka. A z przyzwyczajeniem to jest tak, ze nawet chop na wsi nie czuje jak mu wali z placu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) Na konsoli jest fajne autocelowanie. Boże, jak tak można grać :( hehehhe Ps. Jak ściągnąć te filmiki na dysk, nie chcę oglądać "na bierząco" ? Edytowane 17 Maja 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 OMG :blink: :blink: :blink: Leze na ziemi po oblukaniu tego filmu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 jak dla mnie granie na padzie w fpp jest bardzo przyjemne. doszedłem do takiej wprawy , ze moge muche zestrzelić w ułamku sekundy, na samym początku jak zaczynalem gre na konsoli to gry typu fpp wydawały mi się nie do opanowania. jednak wprawa robi swoje, teraz przyjemniej mi się gra na padzie niż klawiaturze i myszce. pszeszedłem wszystkie hity na ps2 i xboxa (fpp) w tym ostatnio dooma3 i ridrika. ci co głoszą iż na padzie nie darady grać w fpp najpawdopodobniej nigdy nie mieli pada w łapskach lub zagrali kilka godzin..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 jak dla mnie granie na padzie w fpp jest bardzo przyjemne. doszedłem do takiej wprawy , ze moge muche zestrzelić w ułamku sekundy, na samym początku jak zaczynalem gre na konsoli to gry typu fpp wydawały mi się nie do opanowania. jednak wprawa robi swoje, teraz przyjemniej mi się gra na padzie niż klawiaturze i myszce. pszeszedłem wszystkie hity na ps2 i xboxa (fpp) w tym ostatnio dooma3 i ridrika. ci co głoszą iż na padzie nie darady grać w fpp najpawdopodobniej nigdy nie mieli pada w łapskach lub zagrali kilka godzin..... 1450970[/snapback] Z tym, ze nie odwrocisz sie o kat 90` lub wiecej w ulamku sekundy. To jest najwieksza wada pada. Killzone 2 graficznie to i tak nic w porownaniu z ta gierka rajdowa co jest na koncu pokazu E3. Real jak nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Nie sadze zeby to byl filmik z gry tylko jakies intro lub cos w tym stylu. za plynne poruszanie bylo zeby to byl pad. jednak co by nie mowic wygladalo to swietnie. podobny render do filmu final fantasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja tez bankowo kupie PS3 albo Xboxa 360 zobaczymy ktory bedzie lepszy w praniu bo narazie to sa przechwalki producentow, jak bedzie real wtedy sie iceni, ale chyba wybiore PS3. Bedzie pewnie jak mowi kaeres lata leca za stary bede. A tak PCecik do pracy i internetu i do dobrych strategii RTS i FPP/FPS, a PS3 bedzie sobie stalo pod dobrym TV (hehe TV juz mam odpowiednie 32" panorame) i kazdy bedzie mogl sobie polupac czy to dzieci czy nawet zona. A co do grafiki to zeczywiscie miazdzy, wyglada to oblednie, rowniez widzialem caly pokaz PS3 i GT5 tez powalilo mnie na glebe, a co do teorii ze konsola to shit do FPP to zgadzam sie w 100%, no chyba ze da sie podlaczyc myszke do PS3 a tak mi sie wydaje ze sie da bo dlaczego nie to wtedy bedzie juz cud miod palce lizac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Hah unril 3 to przy tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ci co głoszą iż na padzie nie darady grać w fpp najpawdopodobniej nigdy nie mieli pada w łapskach lub zagrali kilka godzin..... 1450970[/snapback] piszesz do do człowieka który zjadł zęby na pierwszych konsolach.... btw widzieliscie zdjęcia ps'a3 ? kołyska +pad bumerang :lol: technojazda wygląd [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 No wyglad PS2 i PS3 to projektowal niezly oszolom. Najbrzydsze konsole swiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ee tam ps2 jeszcze ujdzie ale 3 to porazka... i ten pad :? jakby nie mogli dac zwyklego DS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 nie robcie offtopa na temat hardwarowej strony ps3. o gustach sie nie dyskutuje :wink: obejzalem filmik zaserwowany przez ZATOICHI. fiu fiu nie powiem robi wrazenie jakosc grafiki. tylko te czesci po wybuchu dla mnie nie calkiem realnie wygladaja, odbicia jakies takie... kauczukowe? moze. ale i tak gites Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 I ja poświęciłem te blisko 2 godzinny mojego cennego czasu ;) na cały pokaz PS3. Już PS2 była tym gadżetem, który dostarczył mi masy świetnej zabawy (głównie seria GT) ale możliwości PS3 są tak ogromne, że ciągle trudno mi w to uwierzyć... wow. BTW- jej wygląd, a szczególnie czarnego wariantu nie pozostawia nic do życznia. Wiadomo, są gusta i guściki ale akurat taki klocek idealnie pasowałby do mojego zestawu TV ;) @ Link_mc- troszkę się pogubiłeś, bo akurat U3 też był prezentowany jako POKAZ możliwości PS3 więc słaby graficznie to raczej on nie jest... (może dla Ciebie) @ OrGiUsZ- słyszałeś przecież, że to była scenka z liczoną in real time fizyką li tylko przez cell'a. Żaden programista wcześniej nie wyliczył tego wybuchu- zrobiła to konsolka, ot tak, w mgnieniu oka ;). Mimo drobnych niedoskonałości samego wybuchu i tak sprawia to gigantyczne wrażenie- wyobraźcie sobie w pełnie modelowalne poziomy... bajka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Nie sadze zeby to byl filmik z gry tylko jakies intro lub cos w tym stylu. za plynne poruszanie bylo zeby to byl pad. jednak co by nie mowic wygladalo to swietnie. podobny render do filmu final fantasy 1451006[/snapback] Co ty gadasz??Obejrzalem ten filmik w hi-resie i stwierdzilem,ze w zadnym miejscu to nie byl filmik tylko gra,pozatym to nie bylo takie zajebiste jak myslalem po Waszych wnioskach.100% duzo wieksze wrazenie zrobil na mnie kilku sekundowy filmik Alan Wake Teaser.Tam dopiero jest grafa a tutaj?? Sprzet Jordiego i Draaka bez problemu sobie z ta gra poradza w przyzwoitych detalach.Takie jest moje zdanie, przynajmniej jesli chodzi o filmik Hi-res,do ktorego linka podal Zatoichi Edytowane 18 Maja 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Niestety co niektorzy moga sie podlamac ta informacja. Czlowiek z Epic powiedzial, ze TYLKO demo UT 2007 oraz boks od EA bylo liczone w real-timie. Reszta to rendery (Lacznie z KillZone 2) Sorry no bonus....LINK DO ARTYKULY:http://ps3.ign.com/articles/615/615531p1.html?fromint=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Jesli to rendery to po mojemu takie w Warcraft 3 mi sie bardziej podobaja <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Huh, to nas zaskoczyłeś? Te "kaczki" to też nie był realtime? Niemożliwe... imho. Te zabawy z eye toyiem i szklankami wyglądały na 100% realtime- aż tacy oni w tym sony wyrachowani chyba nie są, by ludzi w tak ordynarny sposób kłamać...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Oczywiscie ze kaczki to real time <_< przeciesz bylo pokazane... ale KillZone to perfidny render LOL :-| :? Sony jak zwykle wali sciemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Hahaha, a co ma robić? :) Przecież tych gier jeszcze nie ma. Co innego gdyby bety pokazywali. Nie ma co sie za wcześnie napalać. Wyjdą konsole, to każdy oceni. Teraz wygrywa ten kto lepiej naściemnia. Jak zwykle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Sony to mistrzowie oszustwa:) Szkoda w sumie ze nie maja czego pokazac. Pamietacie jak niby ps2 miala sterowac rakietami?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...