costi Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 :dontfeedtrolls: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 HiS Ile razy mam powtarzac? Trolli nie karmimy. Daj ignore'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Narazie dla mnie po targach, królem FPS został COD4 Co do tego chyba nikt nie ma wątpliwości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Zapowiada się fajnie, dobra gra będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benden Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) bzdura, jestem tego świadomy że swoim PCtem nie mogę konkurować z konsola(z X360 przede wszystkim) . ale wnerwiają mnie twoje posty, a szczególnie teraz ten ... w temacie Crysis pisałeś bzdury(post skasowano) o tym ze 8600GT, podkręcone Core2Duo i 2GB ram spokojnie zamiata X360 a teraz piszesz że mogę chować się ze swoim 8800GTS ... owszem , ale ZDECYDUJ się w końcu bo narazie tylko trollujesz . albo kolejne twoje brednie ze grafika Killzone 2 to taki "mix cryengine 2 i UE 3.0" ... litości :mur: PS3, PC, X360 to 3 różne platformy, mówisz że nie mam w co grać ... ostatnio S.t.a.l.k.e.r. , w końcu skończyłem F.e.a.r. i dodatek - bo kto powiedział że muszę mieć same nowości ?, .... a gdyby nie targi E3 opinie o PS3 że nie ma w co ciekawego grać, nie zmieniłby się .... o corduo raczej bym nie pisal bo za drogi :mur: Pisalem o x2 3600 brisbane@ 3ghz. abit kn9 8600gt@gts jako odpowiedniku cenowo jakosciowym konsoli. Czyli co mozna miec na rynku pc za kase ktora bysmy wydali na konsolke. w xboxie xenos r500 to odpowiednik radka x1900 wiec no szalu nie ma. Silnik killzone2 zawiera najlepsze elementy z ue3.0 ( szczegolnie brak plasticu :)) jak i cryengine2.0 aczywiscie jest to przyklad ilustracja technologi jakie zawarli dunczycy w swojej produkcji aby wycisnac soki i piekne widoki z ps3. takie widoki obecnie posiadacze 8800gtx nawet w 3dmarku nie znajda a szkoda a stalker hmm moze nie bede sie wypowiadal ale no po prostu to nie ta liga (tzn powiedzm 3 liga z szansami awansu do 2). Zdecydowanie jesli mialbym kupic 8800gtx a ps3 wybralbym ps3 (cena kolo 2k) Sony mialo nosa ten tytul bedzie sprzedawal konsolke. Edytowane 13 Lipca 2007 przez benden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Uwielbiam takie dyskusje, po jakiego czorta porównujecie moc konsol do pc? co to ma wspólnego z tematem? Gry przecież jeszcze nie ma, nie wiadomo tak naprawdę jaka będzie, moze się okazać genialna jak i krapowata. Czas pokazał już nie raz, że nie ma co gdybać po ogladnięciu kilku screnów i filmików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Zupełnym absurdem jest przyrównywanie cenowe komponentów pc z ceną konsoli. Raz, że to inna architektura, zamknięta konfiguracja w przypadku konsoli pozwala na o wiele więcej, niż na pc. Ja z swoich obserwacji pokusiłbym się o twierdzenie, że coś a'la 4GHz c2d + 8800gtx/sli (widzę jak na moim pc działa np Lost Planet czy dirt, a jka na xO) oferuje programistom na PC możliwości stworzenia podobnej oprawy a-v jak na PS3/xO. Ale jak napisał rockers- to nie miejsce na tego typu dyskusje. A benden to nie przypadkiem n-te wcielenie pewnego upierdliwego forumowego trolla? Styl wypowiedzi identico. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 sam gameplay całkiem przyjemnie to wygląda ;) http://www.gameonly.pl/trailer.php?id=22112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) PS3, PC, X360 to 3 różne platformy, mówisz że nie mam w co grać ... ostatnio S.t.a.l.k.e.r. , w końcu skończyłem F.e.a.r. i dodatek - bo kto powiedział że muszę mieć same nowości ?, .... a gdyby nie targi E3 opinie o PS3 że nie ma w co ciekawego grać, nie zmieniłby się .... Zupełnie inna architektura (GPU choćby) w PS3 ,to samo zresztą z x360 ,więc jak tu porównywać C2D i 88GTS. Śmiech na sali. Co do tych ostatnich screenów to jestem pod wrażeniem. Mam wątpliwości do słabej jakości tekstur. Po za tym niektóre screeny jakieś takie rozmyte lekko,ale to pewnie zamierzone. Ogólnie bardzo mi się podoba. ;) p.s Czyżby benden gościł już dużo wcześniej na tym forum pod innym nickiem ;) ? Bo coś go z tematu Crysisa kojarzę. Podobny styl wyrażania się ;) Edytowane 14 Lipca 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Rozmazane tekstury mogą być ze względu na użyte efekty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 sam gameplay całkiem przyjemnie to wygląda ;) http://www.gameonly.pl/trailer.php?id=22112 zassałem sobie wersje HD tego trailera i co mogę powiedzieć, grafa prezentuje się ok, ale gemplay nudny jak flaki z olejem. Mapka wydaje się strasznie mała, w oddali widać tylko "noc" B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 zassałem sobie wersje HD tego trailera i co mogę powiedzieć, grafa prezentuje się ok, ale gemplay nudny jak flaki z olejem. Mapka wydaje się strasznie mała, w oddali widać tylko "noc" B-)Wiesz, to "tylko" FPS, po raz n-ty powtarzamy te same schematy. Cierpi na to większość strzelanek niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość apeks Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 wie ktos moze kiedy ta gra wyjdzie na pc ? Niedawno kupilem radka 2900xt i chetnie bym w takie cos zagral :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Eeee... nigdy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Ta gra na 99.9% nie wyjdzie na PC, ani na żadną inną platformę. Na jakiej planecie ty żyjesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 filmik z BBC http://news.bbc.co.uk/player/nol/newsid_69...sb=1&news=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) BBC zachwycone Killzone 2 Autor: ONE • 12-08-2007, 22:37 “Most cinematic and immersive game ever”, takie stwierdzenie padło z ust jednego z dziennikarzy BBC, którym dane było widzieć jeden level z KZ2. Gra robi piorunujące wrażenie. Prezentowana plansza była tworzona przez 6 miesięcy, dodając do tego fakt, że gra posiada ogromną ilość bardzo realistycznych detali, łatwo zrozumieć dlaczego Guerilla Games nie wyrobi się z ukończeniem tej gry do końca tego roku. Kolejną ciekawostką jest informacja, że jedna postać w KZ2, składa się z takiej liczby polygonów jak jedna plansza w pierwszej części! Przeciwnicy obdarzeni są bardzo dobrym AI, sterowanie nie sprawie większych problemów. Jak sami widzicie, Killzone 2 zrobiła znakomite wrażenie na ekipie BBC, ale czy spodziewaliście się innej opinii na temat gry w którą Sony wpakowało mnóstwo pieniędzy - mówi się o 40 milionach $. Król FPS’ów nadejdzie w 2008r. www.ps3site.pl B) Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A czy Ci dziennikarze są graczami? Calm down na newsy nie z branży growej. P.S. Rozwaliło mnie na filmiku, jak na początku podkreśla kinowość widoku, przez brak HUDa, zaś pod koniec nagrania widać w tle ilość pozostałej amunicji. Zakładam, iż split screena nie będzie, więc czekam na ten tytuł... w platynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Król FPS’ów nadejdzie w 2008r.Dobre :P Watpie by moglo to cos stanac w szranki z Crysisem. Juz widze tych zwolennikow Killone'a wkurzajacych sie za tego posta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Dobre :P Watpie by moglo to cos stanac w szranki z Crysisem. Juz widze tych zwolennikow Killone'a wkurzajacych sie za tego posta :P :dontfeedtrolls: Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Dobre :P Watpie by moglo to cos stanac w szranki z Crysisem. Juz widze tych zwolennikow Killone'a wkurzajacych sie za tego posta :PWiesz stary, chyba zburzę twój światopogląd, ale niektórzy ludzie stawiają gameplay nad grafikę... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Wiesz stary, chyba zburzę twój światopogląd, ale niektórzy ludzie stawiają gameplay nad grafikę...Tak moim zdaniem to Killzone ma lepszą grafe ,niż Crysis. Ale to tylko moje zdanie.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) A tak moim zdaniem, to Crysis mnie <autocenzura> nie obchodzi. Wróćmy do tematu (gdyż żal mi się robi, gdy pecetowiec może sobie pomażyć o tylko jednym megahicie na pół roku, albo rok? - podkreślam: pomarzyć). Koniec OT? Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) (gdyż żal mi się robi, gdy pecetowiec może sobie pomażyć o tylko jednym megahicie na pół roku, albo rok? - podkreślam: pomarzyć). zdanie to pasuje jak ulał do posiadaczy PS3, nieprawdaż ? bo tych 'megahitów' na Twoja konsole tyle co kot napłakał Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 zdanie to pasuje jak ulał do posiadaczy PS3, nieprawdaż ? bo tych 'megahitów' na Twoja konsole tyle co kot napłakał Zaraz Ci jakiś fanboy odpisze że w 2008 roku sytuacja ulegnie zmianie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 1337crew Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) A tak moim zdaniem, to Crysis mnie <autocenzura> nie obchodzi. Wróćmy do tematu (gdyż żal mi się robi, gdy pecetowiec może sobie pomażyć o tylko jednym megahicie na pół roku, albo rok? - podkreślam: pomarzyć). Koniec OT? :lol: sprawdź może sobie sam ile wychodzi porządnych exclusivevów na PS3 i ile hitów omija PS3 bo trafia tylko na platformy MS. Od początku roku na PS3 tylko 1 gra dostała ocenę powyżej 9.0 której nie ma na PC a na PC 3 których nie ma na PS3 z oceną powyżej 9.0 :wink: Z ilością gier na PS3 też dość cienko. Co do Killzone to przedłużanie premiery niesamowite na początku możemy przeczytać, że gra ma być w 2006 roku. Screeny nie robią takiego wrażenia jak dawniej renderowany "trailer". Sony zrobiło pewnie w balona kilka osób które kupiło PS3 dla Killzone 2 i teraz muszą czekać. Ciekawe co sama gra sobą zaprezentuje. Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez 1337crew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 icon_lol.gif sprawdź może sobie sam ile wychodzi porządnych exclusivevów na PS3 i ile hitów omija PS3 bo trafia tylko na platformy MS. Od początku roku na PS3 tylko 1 gra dostała ocenę powyżej 9.0 której nie ma na PC a na PC 3 których nie ma na PS3 z oceną powyżej 9.0 icon_wink3.gif Z ilością gier na PS3 też dość cienko tylko jak się to ma do tematu? gdzie się podział moder.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) rockers w tym temacie najbardziej podoba mi sie ...temat :"Killzone 2 Gra Która Zabija Wszystko!" :lol2: z calym szacunkiem ale zeby tak napisac o tej grze to albo sie jest super fanem ktory nie zwraca juz uwagi na inne "produkcje" albo stalo sie to pod "wplywem" bo przeciez kazdy z nas ma jakies "swoje" gry ;) ale zeby zaraz pisac ze "zabija wszystko" to z pewnoscia na wyrost. Zreszta staralem sie ogladac po 1000000x trailery ale nijak nie bede mogl sie zgodzic z twoim zdaniem o tej "najlepszosci" no chyba ze ogladam nie te trailery ;) pozdrawiam i zycze abys sie nie zawiodl ;) bo w razie takiej okolicznosci bedziesz zmuszony zmienic nazwe tematu Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Proste , nazwa tematu wzięła się z zachwytu wywołanego filmikiem z 2005 roku. Wtedy faktycznie szczena opadała. Teraz zapowiada się "jedynie" solidna "szczelawka". Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez pasztecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Jako "funboy" :D Sony muszę powiedzieć, że gierka "dla mnie" będzie super. Gameplay, który widziałem przekonał mnie bez dwóch zdań. ;) Ale pieca nie ma co skreślać. Teraz będzie Bioshock a później Crysis a te gierki każdy szanujący się gracz powinien zaliczyć. ;) Jeśli nie ma się odpowiednio mocnego sprzętu to nie ma co psioczyć na pececiarzy bo w końcu każdy ma go w chacie i jest pececiarzem. :D A na KZ2 przyjdzie jeszcze trochę poczekać więc trochę luzu panowie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...