d2io83k Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Heheh to jest namalowane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Do tej baryw budy UV? Masz facet zdrowie i gust... No ale cóż, to na szczęście stoi u Ciebie w domu. Ja bym ten front tak: Ten centralny dzyndzel z diodkami i guzikami od reszty odseparował, czyli wyrżnął to białe wokół, najdalej jak się da, prawie do krawędzi. Potem szpachlą wykonałbym wewnetrzne (błebiej, na drugim planie) taką jakby korzenie przypominajacą fakturkę, łagodnie wspinającą się na tego guzioła. Kolorki na totakie ogniste, im bardiozej wystaje, tym mniej czerwieni a więcej żółci. + cień z jakiejś złamanej żółci i czerwieni. Potem pod ten wycięty wzorek na topie wsadziłbym opuszczone o jakieś 2cm matowe plexi i oświetlił stadem czerwonych i żółtych diodek, tak podłączonych, żeby w rytm muzy mrugały. Gotowy efekt płomienia pod maską. Układ da się w oparciu o standardowy wskaźnik wysterowania + troszkę kombinowania z kabelkami. Plexę też można lekko wymodelować na ciepło, zeby za prosto nie było. W to jajkowate okno wsadziłbym drugi kawał siatki wyciętej w podobny wzór jak na górze, ale przesunięty o pół oczka względęm pierwszej siatki. Będzie czasem znikał, czasem bedzie się pojawiał, zależnie pod jakim kątem spojrzysz. Olej malowanie cedeków. Zrób im mordki customized, szpachla i modzisz. Byle byłyby nierówne. A potem efekt spalonego drzewa. Jak nie wiesz, o cyzm mówie, idź do najbliższych pozostałości po ognisku i obejrzyj zwęglenia. Takie z duzymi szczelinami, czarne, smoliste. I zrób coś z tą paskudna naklejka na dole budy, bo szpeci Ci całą pracę! W najgorszym razie wywal ja po prostu! Zaczynasz modować, to nie jest "a co jeszcze, jakie szczegóły. To dopiero rozgrzewka, nie szykuj się na owacje. Pomyśl najpierw, co Ci się podoba, na widok jakich obrazków masz ochotę podskoczyć. I takie postaraj się klimaty wygenerować. Katody UV daruj sobie. Efekt jest troszkę dyskotekowy, ale trzeba mieć haczyk na bucie i paski na ubraniu, zeby to jarało. Pomyśl o ładnej, dwubarwnej kompozycji, takiej, która nie porazi oglądającego intensywnością, ale kunsztem wykonania. Ech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 ...hmmmmmm. szablon chyba niezbyt dokładnie przylegał do budy jak to malowałeś i wyszło 'tak sobie' <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2io83k Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 A jakie kolory katod byscie zaproponowali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Proponuje białe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2io83k Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Dzis zostala wklejona plexa, i wzrosla masa boku :P bo plexa ma 4 mm ale darowanemu koniu w zeby sie nie patrzy :) http://img263.echo.cx/my.php?image=p52107855ij.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2io83k Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 http://img146.echo.cx/my.php?image=p60208064fj.jpg Nie wiem czy dobrze mi wyszla ta plexa z przodu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 dobrze.. jeszcze jakbym widział jakiś związek owala z Xem to bym był pełen szczęścia :).. wymieniłbym okno na coś w kształcie Xa... już nawet mam wizje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 jakis ten mod chaotyczny <_< rozumiem ze mozna modowac po kawalku i na raty jednak ja jakos nie widze tu planu i zwiazku pomiedzy poszczegolnymi krokami. jakos to tak "na hura" i to co przyjdzie ci do glowy to robisz. moze postaraj sie przemyslec co chcesz uzyskac, zaplanuj droge do celu i jazda B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 bo to jest nowy kierunek w sztuce modingu.. abstrakcjonizm... :lol: TO jest trendi tego sezonu... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2io83k Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 To tylko tak w zastpstwie jest bo, sie nagrywarka spartolila i ja wyciagnolem i brakowalo mi jednej zaslepki ... bedzie cos innego, jak wymysle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 moje kondolencje z powodu nagrywary. ale mod i tak jest nieprzemyslany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...