Grafi_ Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Witam. Tak ja w teamacie jaka 160-tke wybrac i nagrywarke DVD ? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12386 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14762 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8624 Co do nagrywarki to zastanawiam sie na jakims Li-teonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 A moze IBM/Hitachi? tez jest w komputroniku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Może Samsung... Z tych 3 HDD tylko WD... Nagrywarka DVD tylko NEC...nie pamiętam modelu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 od WD to Seagate bedzie lepszy z tych trzech. Bardziej niezawodny. Ale niestety glosny (WD zreszta tez) dlatego sugeruje cichszego i niegorszego IBM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce_LEE Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Lite-on'y sie ostatnio cos "popsuly".. ja polecam jakiegos TDK.. osobiscie mam pionieera.. i nie narzekam :D a dysk.. mam 160 Gb sata.. segate..=traktor... :mur: (ale da sie wyciszyc.. maggajwer_mode... :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ja polecam dvd LG, są poprostu najlepsze, a dysk to seagate, jest troche głośny i to jego wada:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafi_ Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Jeszcze jakies propozycje ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 A ja no odradzam cokolwiek firmy LG bo takie przygody jakie moi znajomi mieli z ich sprzetem to łohoho. Nie ufam tej firmie i nikt mnie nie przekona ze jakies LG zrobi lepsza nagrywarke od np TDK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Odpuść sobie te dyski, bo najlepszą opinię wśród społeczności mają samsungi i hitachi, poza tym zapraszam do: 1) Jaka nagrywarka DVD z obecnych na rynku jest najlepsza? 2) > Który Dysk 160gb Jest Najlepszy Nie ma sensu się powtarzać! A swoją drogą to ceny w Komputroniku to chyba z kosmosu mają... Edytowane 22 Maja 2005 przez Mastiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...