HucK Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Widzieliście najnowszego Chipa z testem zasilaczy?? Oni chyba upadli na głowę! Nie podoba im się między innymi chiwtec 420 i 360 i piszą że one mają poniżej 300W mocy!! :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor_ew Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 :blink: może lodówkę podłączali? muszą w końcu jeść tam w tej redakcji, żeby lepiej pracować... swoją drogą maja najgorszy serwer plików- "limit transferu przekroczony" - jeszcze niczego n igdy nie ściągnąłem... no może raz się udało... ---------------- autor nie chciał przy tym urazić żadnego pracownika Chip'a ani żadnego Chip-fana :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 po co czytać takie gazety :D ja przestałem jak znalazłem to forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Hehe, ale czasami są fajne testy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 W sprawie testu zasilaczyproponuje pogadac z BENITO, on chyba jest dobry z tej dzidiny oraz wspolpracuje z Chipem, wiec kto wie, moze to jego tworczosc ten tes/art. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Może oni nie lubią starszych werji zasilaczy... Bo te, które tam są w tych slabych (a są dobre) to one już nie są nowościami, a np chiewtec 410W jet dośc nowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja sobie dałbym spokój z tymi pseudo gazetami a raczej ich testami . Jak wół widać ,że firmy które podrzucają sprzęt do testu maczają w tym palce i widać to było w nie jednym teście . tak samo Ks testy ... Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...