gorky1000 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 (edytowane) mam codegena 480x - glosny jak cholera napiecia juz pisalem jakie kupilem chiefteca 410-212 - piekny, cichy zasilacz tylko kur...a nie ma wtyczki do zasilania dodatkowego karty graficznej - Auxiliary(+5+3+3 ground ground ground) a codegen ma (ludzie nie scierpie) poradzcie mi jaki zasilacz kupic do mojej plyty zeby mial ta wtyczke i byl cichy jak ten chieftec i taki do 200 zl - prosze pomozcie bo juz kupe kasy w bloto wrzucilem plyta A7m266-d dwuprocesorowa wedlug specyfikacji conajmniej 400w zasilacz pozdrawiam na tej stronie sa wymagania dla takiego zasilacza: http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7m266-d/jumper.htm a tutaj wtyczka(srodkowy obrazek): http://www.thetechboard.com/tutorials/atx.php Edytowane 17 Maja 2005 przez gorky1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Obecnie robione zasiłki nie posiadają już takiej wtyczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Obecnie robione zasiłki nie posiadają już takiej wtyczki. 1450985[/snapback] no to tylko codegen je ma? przeciez kupilem go tydzien temu a to raczej bedzie wspolczesny zakup:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serek_s91 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Enermax 465p-ve posiada taką wtyczke :) To jest AUX co nie?? http://allegro.pl/show_item.php?item=50321332 Taką wtyczke posiada jeszcze 365p-ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Enermax 465p-ve posiada taką wtyczke :) To jest AUX co nie?? 1450991[/snapback] od razu sie lepiej poczulem cos tylko czuje ze diabel glosny jak moj codegen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Kurde niewyspany jestem ;) owszem zdażają się wyjątki, ale większość z zasiłek już nie ma bo nie potrzeba. Ta wtyczka to jeszcze stary wynalazek z czasów zasiłek AT. Założęsięże jaka kupisz coślepszego niżten codeshit to i bez tej głupiej wtyczki będzie działać. Do 200 zł znajdziejsz mnóstwo fortronów na allegro, albo np. http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=660 Przyzwoita zasiłka o mocy blisko 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Kurde niewyspany jestem ;) owszem zdażają się wyjątki, ale większość z zasiłek już nie ma bo nie potrzeba. Ta wtyczka to jeszcze stary wynalazek z czasów zasiłek AT. Założęsięże jaka kupisz coślepszego niżten codeshit to i bez tej głupiej wtyczki będzie działać. Do 200 zł znajdziejsz mnóstwo fortronów na allegro, albo np. 1451065[/snapback] bez tej glupiej wtyczki dziala ale: drga mi obraz co 3 raz przy wlaczaniu kompa wywala mi bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 A ja sie zastanawialem do czego sluzy tam wtyczka w moim codegenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Również polecam Enermaxa EG-365VE/EG-465VE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Witam !! Modecom 350GTF posiada taką wtyczke. No ale do cichych to on nie należy niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) te Enermaxy maja wtyczke bo to stare modele - lezaki magazynowe i dlatego sa u nas w znosnych cenach jakos na czasie bede robil test innego lezaka magazynowego - DELTA 465AB - serwerowy zasilacz ,ale koles co sprzedaje moze dorobic wtyczki jakie sie chce tylko nie wiem czy za 200pln sprzeda taki z przerobionymi wtyczkami -kwesja dogadania sie jakby co to na PW wal - dam ci jego numer gg no i przesylka nie wiem ile bo zasilka wazy 2.7kg - ja nie placilem bo w Warszawie odebralem test bedzie glownie nastawiony na cisze ,bo ma byc to przeznaczone do WC (niestety mam do porownania tylko Enermaxa 465VP ,wiec na test mocy nie mam co liczyc - podlacze co sie da zeby go zdlawic ,mam Pelta 89W ,zarowke H4 100W - bedzie jazda :D ) po podlaczeniu mowie odrazu ze na obrotach wiatraka 1050obr/min to ta zasilka jest duzo cichsza od Enermaxa (ktory z koleji jest glosniejszy od chiefteka 360W singlefan - chiftek tez glosniejsz od Delty) Edytowane 27 Maja 2005 przez KGB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 po co kupować nowy zasilacz jak można kabel od codegena podpiąć do chiefteca i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...