Skocz do zawartości
Driden

At Na Atx

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, wiem... szukałem pod hasłem AT, ATX itp., ale nie znalazłem nic konkretnego :(

Więc proszę o poradę jak zrobić z obudowy AT na ATX, bo mam zamiar kupić BigTower wiadomo w jakim celu :)

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat był poruszany wielokrotnie... :mur:

pod hasłem 'AT na ATX' znajdziesz całe mnóstwo galerii i opisów modyfikacji, w jednym z ostatnich topiców jest nawet taka przeróbka pokazana, więc nie chrzań bzdur, że nie ma nic konkretnego :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie nieprecyzyjne.. nie umiesz wywiercic otworków pod mobo w odpowiednich miejscach? wyrwać kawałek blachy? może modowanie kompów to nie jest 'zawód' dla Ciebie? sugeruje rachunek sumienia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Driden napisał(a):

Wiem, wiem... szukałem pod hasłem AT, ATX itp., ale nie znalazłem nic konkretnego :(

Więc proszę o poradę jak zrobić z obudowy AT na ATX, bo mam zamiar kupić BigTower wiadomo w jakim celu :)

Pozdrawiam...

1450451[/snapback]

a ja Ci powiem ze NIE SZUKALES

bylo mnostwo razy

raz, drugi, za trzecim ktos sie znowu pytal to dostal kolejna odpowiedz a pozniej znalazlem jeszcze linki i po takiej dawce na pewno po wpisaniu w wyszukiwarce "at na atx" beda wyniki wiec nie pitol tutaj glupot tylko uzyj wyszukiwarki, jak masz jakies jeszcze pytania to podepnij sie pod jeden z tamtych tematow a nie zakladaj kolejnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz właśnie szukałem pod hasłem "AT na ATX" i wyskoczył mi błąd:

"Jedno lub wszystkie z szukanych przez ciebie słów jest krótsze niż wymagane 4 znaków lub próbujesz szukać niedozwolonych słów takich jak: 'html', 'img', etc. Wróć i zwiększ długość szukanych słów kluczowych lub wybierz inne słowo."

:blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi