Driden Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Wiem, wiem... szukałem pod hasłem AT, ATX itp., ale nie znalazłem nic konkretnego :( Więc proszę o poradę jak zrobić z obudowy AT na ATX, bo mam zamiar kupić BigTower wiadomo w jakim celu :) Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 temat był poruszany wielokrotnie... :mur: pod hasłem 'AT na ATX' znajdziesz całe mnóstwo galerii i opisów modyfikacji, w jednym z ostatnich topiców jest nawet taka przeróbka pokazana, więc nie chrzań bzdur, że nie ma nic konkretnego :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 pytanie nieprecyzyjne.. nie umiesz wywiercic otworków pod mobo w odpowiednich miejscach? wyrwać kawałek blachy? może modowanie kompów to nie jest 'zawód' dla Ciebie? sugeruje rachunek sumienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Wiem, wiem... szukałem pod hasłem AT, ATX itp., ale nie znalazłem nic konkretnego :( Więc proszę o poradę jak zrobić z obudowy AT na ATX, bo mam zamiar kupić BigTower wiadomo w jakim celu :) Pozdrawiam... 1450451[/snapback] a ja Ci powiem ze NIE SZUKALES bylo mnostwo razy raz, drugi, za trzecim ktos sie znowu pytal to dostal kolejna odpowiedz a pozniej znalazlem jeszcze linki i po takiej dawce na pewno po wpisaniu w wyszukiwarce "at na atx" beda wyniki wiec nie pitol tutaj glupot tylko uzyj wyszukiwarki, jak masz jakies jeszcze pytania to podepnij sie pod jeden z tamtych tematow a nie zakladaj kolejnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 teraz właśnie szukałem pod hasłem "AT na ATX" i wyskoczył mi błąd: "Jedno lub wszystkie z szukanych przez ciebie słów jest krótsze niż wymagane 4 znaków lub próbujesz szukać niedozwolonych słów takich jak: 'html', 'img', etc. Wróć i zwiększ długość szukanych słów kluczowych lub wybierz inne słowo." :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 wpisz 'at na atx' jako zwrot, w szukajce nie można szukać słów krótszych niż czteroliterowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...