Skocz do zawartości
Driden

At Na Atx

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, wiem... szukałem pod hasłem AT, ATX itp., ale nie znalazłem nic konkretnego :(

Więc proszę o poradę jak zrobić z obudowy AT na ATX, bo mam zamiar kupić BigTower wiadomo w jakim celu :)

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat był poruszany wielokrotnie... :mur:

pod hasłem 'AT na ATX' znajdziesz całe mnóstwo galerii i opisów modyfikacji, w jednym z ostatnich topiców jest nawet taka przeróbka pokazana, więc nie chrzań bzdur, że nie ma nic konkretnego :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie nieprecyzyjne.. nie umiesz wywiercic otworków pod mobo w odpowiednich miejscach? wyrwać kawałek blachy? może modowanie kompów to nie jest 'zawód' dla Ciebie? sugeruje rachunek sumienia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, wiem... szukałem pod hasłem AT, ATX itp., ale nie znalazłem nic konkretnego :(

Więc proszę o poradę jak zrobić z obudowy AT na ATX, bo mam zamiar kupić BigTower wiadomo w jakim celu :)

Pozdrawiam...

1450451[/snapback]

a ja Ci powiem ze NIE SZUKALES

bylo mnostwo razy

raz, drugi, za trzecim ktos sie znowu pytal to dostal kolejna odpowiedz a pozniej znalazlem jeszcze linki i po takiej dawce na pewno po wpisaniu w wyszukiwarce "at na atx" beda wyniki wiec nie pitol tutaj glupot tylko uzyj wyszukiwarki, jak masz jakies jeszcze pytania to podepnij sie pod jeden z tamtych tematow a nie zakladaj kolejnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz właśnie szukałem pod hasłem "AT na ATX" i wyskoczył mi błąd:

"Jedno lub wszystkie z szukanych przez ciebie słów jest krótsze niż wymagane 4 znaków lub próbujesz szukać niedozwolonych słów takich jak: 'html', 'img', etc. Wróć i zwiększ długość szukanych słów kluczowych lub wybierz inne słowo."

:blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi