indywidualista Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 wie ktoś ile kosztuje jedna kilowatogodzina tak średnio ? jak jest z tym w różnych miastach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 w roznych miastach jest roznie, ale srednio to bedzie troche ponad 30 groszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 zalezy jaki masz taryfikator :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 male OT:tylko, ze jsli koles chce policzyc ile zaplaci rachunku za prad musi jeszcze doliczyc sobie koszt przesylu....czasami wychodzi wiecej niz oplata za kilowatogodziny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Zalezy rowniez czy w dzien czy w nocy :-| pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ano własnie... ktoś by mógł policzyć ile wychodzi na misiąc, przy średnio prądożernym konfigu :? ? Bo ja to cieniutko z fizyki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ano własnie... ktoś by mógł policzyć ile wychodzi na misiąc, przy średnio prądożernym konfigu :? ? Bo ja to cieniutko z fizyki :lol: 1451468[/snapback] Przecietnie wychodzi cos kolo 20-30zl miesiecznie ale to zalezy od bardzo wielu czynnikow :wink: Tutaj nie jest potrzebna znajomosc fizyki tylko elementarnej matematyki :lol: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 zdaje sie że wystarczy pomnożyć moc sprzetu przez ilosc godzin miesiecznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 zdaje sie ze nie mi by wyszlo ok. 80zl, a place 30zl wiecej niz nie mialem kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 googlowałem troche ale to nic nie dało prawie... a chciałem sie dowiedzieć jak to sie tyczy lubleszczyzny a blizej zamościa. wiem że dochodzi jeszcze do tego koszt przesyłu. a wie ktoś ile to w sumie tak wychodzi za jedną kilowatogodzine ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1910 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 u mnie razem z vatem 1 kwh kosztuje 44gr.Kiedyś obliczaliśmy w szkole ile co kosztuje.Mnie komp wynosi 22zł miesięcznie.A z takich ciekawczych rzeczy to np.Uzywając starej radzieckiej lodówki i kupując nową klasy "A" koszty zwracają się nam po 3 latach :-P taki mały off top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 weź rachunek za prąd i podziel to co masz do zapłacenia przez ilość kilowatogodzin i będziesz wiedział ile u ciebie kosztuje tak jest chyba najprościej i najwiarygodniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 zdaje sie ze nie mi by wyszlo ok. 80zl, a place 30zl wiecej niz nie mialem kompa... 1451729[/snapback] pamietaj, ze do wyliczen brales moc maksymalna z obudowy zasilacza itp, a komp guglujac czy przegladajac tweaka :) nie pracuje z max moca, stad ta roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...