ParanoiK Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Szukam stacjonarnego odtwarzacza DivX. Cena powiedzmy do 400 PLN. W Polskich serwisach trudno znaleźć jakiekolwiek porównanie obecnej oferty rynkowej - więc może coś doradzicie? Jak narazie mam na oku Emperora 2 od manty. Jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 w domu mam wiwe(czy jak sie to pisze) i bardzo ladnie sie sprawuje, masz cyfrowe wyjscie dzwieku, svideo, txt bez problemu czyta jak narazie odczytal mi wszystkie filmy a cena ok 220zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 ja bym na twoim miejscu dolozyl troche i kupil jakiegos kissa, sam posiadam i jestem bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_nh Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 manta prince 010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Istnieje tylko 1 dobry wybór -> http://www.koda.com.pl/koda_show_prod.php?show=dvd504d KODA DVD-504D Pozwolę sobie zacytować: "NIE DROGI ODTWARZACZ DVD, KTÓRY CZYTA TAKŻE WSZYSTKIE RODZAJE FILMÓW W FORMATACH DIVIX I XIVID. Jest to jeden z najnowocześniejszych odtwarzaczy DVD/DivX na rynku, w którym zastosowano najnowszy procesor MTK1389. Napęd pracuje cicho i szybko. Wizja jest stabilna, kontury obiektów nie zlewają się ze sobą. Także ostrość i detaliczność poszczególnych planów, jak na sprzęt w tym zakresie cenowym, są bardzo dobre." - Magazyn Kino Domowe Sam posiadam wersje 700D (2 stopnie wyższa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Jakies pol roku temu mialem przez tydzien Mediona 42068 na tym chipsecie MTK1389 - niestety nie radzil sobie ze wszytkim, rwal filmy z Q-Pel`em czy jak to sie tam pisze.. wiec sobie odpuscilem. Kiss`ow raczej niepolecam, natomiast ten Emperor2 moze byc niezly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 sam najchetniej zakupilbym KODE ;> firma w naszym kraju raczej malo znana dla przecitnego zjadacza chleba, a szkoda bo jej produkty w stosunku jakosc/cena bija wsystko na glowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 No i nabyłem emperora za ~270pln. Syci. btw1: kiss i koda nie spełniają warunków cenowych, więc po co o nich pisaliście? btw2: prince == emperor2 w innej obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...