Mi0deK Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam wszystkich. Właśnie niedawno zakupiłem tę płytkę :) Mam pytanko jaki bedzie najlepszy BIOS do niej?????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgale Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam wszystkich. Właśnie niedawno zakupiłem tę płytkę :) Mam pytanko jaki bedzie najlepszy BIOS do niej?????????????? 1451038[/snapback] 1. jest temat o tej płycie więc poczytaj - poszukaj na 2. czy 3. stronie 2. bios musisz sam sprawdzić - co płyta to inny jest dobry 3. sprawdź jaką masz kość biosu - jeśli inną niż SST to przed zmianą biosu zakup zapasową kość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 masz temat o lanparty B ja mam bios Merlina co tu krazyl i wlasciwie to jest zrobiony na najnowszym biosie jak porownywalem z tym na stronie DFI bios z LanParty B pasuje do Infinity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja sie nie dopowiem bo normalnie już mi sie.....chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...