Martinii Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam, Mam tego notebooka, a dzis dostalem jakiegos MAXDATA do poinstalowania programow. Zauwazylem ze ten MAXDATA ma bardzo dobry ekran - wyrazny i obraz widac na nim spokojnie z roznych katow. W porownaniu do mojego jest o wiele lepiej! I pomyslalem: czy w tym moim Asusie tak poprostu jest (a jesli tak to dlaczego???!!!) czy to jakis feler? Musze DOKLADNIE spatrzec pod katem prostym aby wszystko w miare widziec. Jak tylko spojrze lekko z gory to juz nie widze dolnej czesci ekranu... Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kili^^ Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 obawiam się, że musisz się z tym pogodzić... ja też na asusie (podobny model tylko że z P4) miałem takie parszywe kąty widzenia... głownie w pionie - ale tak to już jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Powiem Ci tak: ja tez mam asusa i kąty na boki są spoko ale góra dół to juz nie zaciekawie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 I dodatkowo jak sie da jasnosc na max to jest bardzo ladnie. Mialem poprostu jasnosc skrecona prawie na min. Teraz jest juz ok. Ale jest jak mowisz: gora/dol = cienko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...