Skocz do zawartości
Gość Seentag

Megabajt 300 W - Ryzykować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Seentag

Witam.

Jako, że składam drugi zestaw PC, potrzebna mi rada - mianowicie chodzi mi o to, że posiadam zasilacz Megabajt 300W i do tego A Barton 2500+ @ 3200+ - SOLTEK 75FRN2-L i 512 DDram-y duale.. do tego przestarzaly ge-force 2 MX 400..i teraz pytanie, czy ryzykować podłaczając to wszystko pod ten zasilacz ? czy poczekać do poniedziałku na chiefteca i dać sobie teraz spokój ?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Seentag

Zapomniałem umieścić wzmianki, że ten Megabajt działał very dobrze na P III 733 Mhz Via Apollo i 256 SDramy (na szynie 133Mhz) :) stąd moje pytanie :wink: czy wytrzyma na tym zestawie z Athlonem czy Polegnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłącza się do tematu

Kumpel chce ode mnie kupić

Bartona 2500+, Abit NF7, 256mb, ma do tego Voodo 3, HDD 8GB, CDRW, SBLive i inne bzdety, jak myślicie podoła temu MB300W ? :D

Czy lepiej od razu kupić coś w styluMode Com B350 350W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłącza się do tematu

Kumpel chce ode mnie kupić

Bartona 2500+, Abit NF7, 256mb, ma do tego Voodo 3, HDD 8GB, CDRW, SBLive i inne bzdety, jak myślicie podoła temu MB300W ? :D

Czy lepiej od razu kupić coś w styluMode Com B350 350W

Chyba da rade, w sumie to tylko proc będzie zasilał :) Zalezy tez czy lubisz tego kumpla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi