Gość Seentag Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam. Jako, że składam drugi zestaw PC, potrzebna mi rada - mianowicie chodzi mi o to, że posiadam zasilacz Megabajt 300W i do tego A Barton 2500+ @ 3200+ - SOLTEK 75FRN2-L i 512 DDram-y duale.. do tego przestarzaly ge-force 2 MX 400..i teraz pytanie, czy ryzykować podłaczając to wszystko pod ten zasilacz ? czy poczekać do poniedziałku na chiefteca i dać sobie teraz spokój ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ryzyk fizyk :) ale jesli do tej pory dzialal ten megabajt to raczej do poniedzialku wytrzyma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Zapomniałem umieścić wzmianki, że ten Megabajt działał very dobrze na P III 733 Mhz Via Apollo i 256 SDramy (na szynie 133Mhz) :) stąd moje pytanie :wink: czy wytrzyma na tym zestawie z Athlonem czy Polegnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 no wiesz moj sprzet ciagnal i ciagnie Codegen 300W wiec jakos do pon wytrzyma :P a to blizniaczo lipne firmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 nie bądź miętki , zapodawaj megaszajsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 nie bądź miętki , zapodawaj megaszajsa 1451347[/snapback] Rozumiem ten podtekst :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Po co głupoty człowiekowi radzicie. Pod samochód tez wejdziesz jak cięnamówią ? Chyba nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 odpalaj tylko sobie proca ustaw na 1.4V to nawet megaszit to wytrzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 dokladnie jak pisza, na nie kreconym sprzecie powinno byc dobrze MB300W RoX :D dopiero 350-tka byla badziewna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Podłącza się do tematu Kumpel chce ode mnie kupić Bartona 2500+, Abit NF7, 256mb, ma do tego Voodo 3, HDD 8GB, CDRW, SBLive i inne bzdety, jak myślicie podoła temu MB300W ? :D Czy lepiej od razu kupić coś w styluMode Com B350 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Podłącza się do tematu Kumpel chce ode mnie kupić Bartona 2500+, Abit NF7, 256mb, ma do tego Voodo 3, HDD 8GB, CDRW, SBLive i inne bzdety, jak myślicie podoła temu MB300W ? :D Czy lepiej od razu kupić coś w styluMode Com B350 350W Chyba da rade, w sumie to tylko proc będzie zasilał :) Zalezy tez czy lubisz tego kumpla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 jak to mówią "no risk, no fan" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...