_Vip_ Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 http://www.jaybill.com/~jaybill/article.ph...hp?articleID=49 :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Hehe :) Znane :) Ale i tak za pierwszym razem na krześle podskoczyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 polecam dokladnie wpatrywac sie w obrazek na scianie przez ok 1 min. Zalecane wlaczone glosniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Hehe :) Znane :) Ale i tak za pierwszym razem na krześle podskoczyłem :) ja az sobie glowe obilem o sufit :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 extremalne efekty dopiero na sluchawkach :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Hehe :) Znane :) Ale i tak za pierwszym razem na krześle podskoczyłem :) ja az sobie glowe obilem o sufit :) to niski sufit masz :D albo yeti jestes :o ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Hehe :) Znane :) Ale i tak za pierwszym razem na krześle podskoczyłem :) ja az sobie glowe obilem o sufit :) to niski sufit masz :D albo yeti jestes :o ;) :D :D :D Kumpel mi to podeslal minutke temu.Jutro w budzie go opierdziele,malo zawalu niedostalem :) Widzialem to pierwszy raz i to jeszcze wpatrywalem sie w ten dziadowski obrazek na scianie :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Marco a to moze twoja robota ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 http://www.jaybill.com/~jaybill/article.php?articleID=49 :twisted: :twisted: :twisted: E, bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Było już na forum http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=12653 tam jest jeszcze jeden motyw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Jeszcze ktoś zawału dostanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Jeszcze ktoś zawału dostanie :wink: 8O Ilość uderzeń serca na minute podniosła mi się o 20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 :D :D :D Kumpel mi to podeslal minutke temu.Jutro w budzie go opierdziele,malo zawalu niedostalem :) Widzialem to pierwszy raz i to jeszcze wpatrywalem sie w ten dziadowski obrazek na scianie :):):) :arrow: tez to pierwszy raz widzialem i na dodatek mialem glosniki wlaczone. mocno sie przestraszylem, ale fajnie bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 dobre dobre trzeba tylko uwazac zeby sie niewbic w sufit :D :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ja to pierwszy raz ogladałem w kafejce miałem słuchawki na uszach vol. na maxa i siedziałem na barowym wysokim krzesle... jak pier***em na podłoge to myslałem że sie połamałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ja juz to kiedys ogladalem i spadajac z fotela nabilem sobie guza. Moj brat pokazal mi cos podobnego tylko ze tam jest opisuwana piosenka ktora leci w tle i w pewnym momencie wyskakuje gosciu i jest krzyk. U niego tez sie wypierdzielilem na ziemie ale nie mam guza :wink: To jest chyba rzecz ludzka jak cos takiego sie dzieje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Alllleeeeeeee.....mmmmaaaaammmmm...mietkie nogi!!!! PO PROSTU SUPER!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ja miałem głośno wieżę włączoną na AUX (po słuchaniu raczej głośno muzy w dzień). Szkoda, że nie widzieliście mojego wyrazu twarzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Takie rzeczy tworza chyba tylko chore umysly,ale trzeba przyznac ze wrazenie piorunujace :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ja miałem włączoną ZRK (zajeb.... wieża) I krzesło( razem ze mną...) leżało na podłodze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Jaka beka. Ale czy temu facetowi sie nudzi, ze wymysla takie gupoty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ja jak to 1 raz widzialem to naszczescie byl u mnie kumpel ktory zdazyl mnie zlapac z kszelem jak lecialem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ja jak to 1 raz widzialem to naszczescie byl u mnie kumpel ktory zdazyl mnie zlapac z kszelem jak lecialem ;P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...