snoopi Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 czesc Wam, mam pytanie, mam laptopa HP 4430 i interesuje mnie jedno. Dotychczas jak korzystałem z komputera to zawsze była włożona bateria, niezależnie czy był podłączony jeszcze do prądu czy nie... Ale dziś wyjełem baterie, podłączyłem do sieci i laptop chodzi...ale mam pytanie czy nic się z kompem nie stanie?? w instrukcji nie ma nic na ten temat :) troche to ciekawe, ale po co męczyć baterie skoro z sieci idzie on normalnie :) no i laptop troche stał się lżejszy.... co o tym sądzicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 czesc Wam, mam pytanie, mam laptopa HP 4430 i interesuje mnie jedno. Dotychczas jak korzystałem z komputera to zawsze była włożona bateria, niezależnie czy był podłączony jeszcze do prądu czy nie... Ale dziś wyjełem baterie, podłączyłem do sieci i laptop chodzi...ale mam pytanie czy nic się z kompem nie stanie?? w instrukcji nie ma nic na ten temat :) troche to ciekawe, ale po co męczyć baterie skoro z sieci idzie on normalnie :) no i laptop troche stał się lżejszy.... co o tym sądzicie?? 1451335[/snapback] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=130150 :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...