Lzep Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Poszukuję manuala do płyty A-Trend ATC-6240V-01 na chipsecie VIA. Googlami przeleciałem całą sieć - nie ma ! Może ktoś ma w pdf-ie lub dowolnym innym formacie ? Pozdr. :-P Edytowane 18 Maja 2005 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 a google mi cosika takiego wypluło: http://www.elhvb.com/mboards/a-trend/manuals/ moze tutaj znajdziesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Dzięki - coś jest , chyba wystarczy. Nie wiem jak ja to szukałem, że nie trafiłem na tą stronę ??? :blink: Edit : Już wiem dlaczego nie znalazłem - szukałem zbyt szczegółowo - "ATC 6240V-01" a wystarczyło 6240V+manual :mur: Pozdr. :) Edytowane 18 Maja 2005 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 mialem szczescie :D, a moze poprostu inaczej zapytalem... sam nie wiem. ciesze sie ze moglem pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...