def3 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam. Dalej mi zacina filmy divx mam win98. Komp 466Celeron grafika AGP zintegrowana na płycie Intel82810. Testy Directx pokazują wszystko OK. A mimo to podczas odtwarzania filmów zacinają się. Kodeki DivX5.x i ffdshow oraz Ac3. Proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) ile ramu ?? minimum 128 - 32 na karte grafiki jesli korzysta z ramu optymalnie dalbym 256 Edytowane 18 Maja 2005 przez Vegan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ile ramu ?? minimum 128 - 32 na karte grafiki jesli korzysta z ramu optymalnie dalbym 256 1451447[/snapback] 64MB ram styknie i 8MB na grafe albo mniej wszystkei filmy ci szarpią ?? zainstaluj kodeki xvid ! najnowsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def3 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 mam 64MB ramu i na grafie chyba 8MB chociaż raz wysw. 5MB przy niektórych innych testach 6,5MB ale chyba przy AGP nie było mniej niż 8???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def3 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 no i co jeszcze udało mi się wywnioskować to to że zacina tylko jak używam vplayer albo innych. Ale jak jadę z MediaPlayer9 jest wszystko OK???????????????????????? NO TO WINA PROCKA TO TO CHYBA NIE JEST!!! ????????????????????????????? MUSIAŁO BY RWAĆ NA KAŻDYM OPROGRAMOWANIU????? TAKŻE POTRZYMUJE MOJ PROBLEM CO MOŻE BYĆ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 no i co jeszcze udało mi się wywnioskować to to że zacina tylko jak używam vplayer albo innych. Ale jak jadę z MediaPlayer9 jest wszystko OK???????????????????????? NO TO WINA PROCKA TO TO CHYBA NIE JEST!!! ????????????????????????????? MUSIAŁO BY RWAĆ NA KAŻDYM OPROGRAMOWANIU????? TAKŻE POTRZYMUJE MOJ PROBLEM CO MOŻE BYĆ???? 1451631[/snapback] kurde czleniu, zainstaluj najnowszego xvida , korzystaj z allplayera i bedzie dobrze. u kumpla na PENTIUM 2 266MHZ 64MB ram grafie jakiejs 1 czy 2MB chodzily siuper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def3 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 No czleniu niestety mam to samo na Mediaplayer9 chodzi bez problemu a na ALLplayer wersja najnowasza 2.1 albo vplayer i inne zacina. Może coś jeszcze doradzisz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 zainstaluj najnowszego xvida 1451751[/snapback] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 na cel 466 miałem to samo, tyle że na pcchipie (też z integrą) próbowałem wszystkich kodeków,obraz 16-bitowy i nic, dopiero kupno g-forca rozwiązało problem z kolei na kompie z cel 500 i płytą od intela było podobnie ale wrzuciłem lite codec pack i chodzi idealnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 na cel 466 miałem to samo, tyle że na pcchipie (też z integrą) próbowałem wszystkich kodeków,obraz 16-bitowy i nic, dopiero kupno g-forca rozwiązało problem z kolei na kompie z cel 500 i płytą od intela było podobnie ale wrzuciłem lite codec pack i chodzi idealnie 1452411[/snapback] kolega wyzej nie zna pojecia lepsze kodeki w tym wyapdku lite codec pack lub xvid u brejdaczki na celku 300 wszystko smiga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 ustaw na dziendobry we wlasciwosciach karty glebie kolorow na 16bitow a nie 32. Sporo przyspiesza przy filmach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...