Termo Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ostatnio strasznie zwolnił mi komp. Użycie pliku stronicowanie wynosi aż 337MB i teraz dochodzi do tego obciazenie prcka ponad 30% nawet jesli nic nie robie. Przeskanowałem antyspywarami i pandą ale nic nie wykazalo...może da się jakos "oczyscic" plik stronicowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 lepiej przeszukaj kompa dokladniej, bo 30% w idlu to jakiś żart, chyba, że ci się Indexing Service włączyło - wtedy to by się zgadzało, aczkolwiek, ona nie je swapa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Plik stronicowania az 337MB? U mnie nigdy nie spada do tak niskiej wartości. A co do uzycia CPU to wystarczy zobaczyć do menedzera zadan jaki proces tak obciąza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Co robic? Gdy nic nie robie obciazenie nie spada ponizej 30% a jak cos robie (juz niewazne co) to zawsze rosnie do 100%. Tak nie da sie zyc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 sgj Ci przecież napisał - zobacz który proces żzera proca ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Na ja tez juz napisalem :P Każdy przy którym obecnie pracuję. Czego bym nie robił - czy grał, czy tylko przeglądał pocztę, zawsze rosnie obciązenie do 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) a włącz sobie menedżer zadań, przestaw sortowanie na użycie cpu, i nic nie rób tylko patrz który brzydal zżera zasoby. Jak już się dowiesz, to wpisz tutaj, się dopiero zobaczy. Co do użycia cpu...jak się gra, to zawsze jest 100% :D Edytowane 21 Maja 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termo Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Najbardziej CPU zżera bezczynnosc systemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 no to w tym momencie sobie chyba jaja robisz, bo bezczynność systemu pokazuje ile masz wolnych zasobów procesora. Jeżeli jest 80, czy ileś tam, to tak ma być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...