Damekslip Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 W tej chwili nie mam żadnego wiatraczka z tyłu obudowy, jednak mysle że bardzo by się przydał. I teraz mam problem bo nie za bardzo znam się na tych wiatraczkach. :rolleyes: Który z tych pokazanych na obrazku wg. Was jest wart zakupu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ten ostatni , jest o nim nawet b.dlugi temat tutaj na forum. Przeczytaj sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 nie wiem czy dobrze skojarzylem ale czy te liczby od 41 do 139 to ceny? z tego co sie orientuje to sa coolery na proca a nie wiatraki do zamontowania w obudowie... chyba ze o coolery Ci chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Jak masz otwory pod 80 to polecam Arctic Fan 3TC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damekslip Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 z tego co sie orientuje to sa coolery na proca a nie wiatraki do zamontowania w obudowie... chyba ze o coolery Ci chodzilo Tak, to jest oferta wiatraczków na CPU. Jednak, kiedyś mi powiedziano że da się je montować z tyłu obudowy. ;) Jak masz otwory pod 80 Można jaśniej? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Można jaśniej? :) 1453227[/snapback] Chodzi o zozstaw otworów pod mocowanie wentylatora w mm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Ale to są radiatory z wiatraczkami, same wiatraczki można w większym wyborze i tańsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Tak wygląda wentylator o którym pisałem, można taki kupić za 8zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damekslip Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 :banana: Świetnie. Teraz wiem prawie wszystko. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 NO ale on chyba wciaga powietrze, a jak chcesz go zamontowac na odwrot to potrzeba bardzoooo dlugiiieeeee srubki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 on wyciąga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damekslip Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Właśnie taki ma być ,żeby wywiewał powietrze ze środka. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Polecam ci szczerą chęcią ten pierwszy lub przedostatni. Mogłeś podać także jakie łożysko ma poszczególny wiatraczek oraz z jakim dźwiękiem kręcą się te wiatraczki. Wtedy by była moja większa odpowiedź. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 wydaje mi sie ze radiatory beda troche przeszkadzac przy przykrecaniu wiatraka do obudowy ( moge sie mylic :lol: ). A jesli chcesz kupic calego coolera tylko po to zeby wiatraka odkrecic i do obudowy przykrecic, to wybacz stary ale o bardziej debilnym pomysle nie slyszalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damekslip Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Pisałem cały czas o wiatraczkach, a zaznaczyłem że nie bardzo się na tym znam. ;) Edytowane 22 Maja 2005 przez Damekslip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...