pogromca_50 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Mam płyte główna GA-6VXE7+ i procka CELERON 566 hz i chcialbym podkrecic ale nie wiem jak ... moze mi ktos pomoze Z GÓRY DZIEKI Edytowane 18 Maja 2005 przez pogromca_50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 szkoda ze nie powiedziales czy to pentium(3) czy celeron ogolnie to tak: odpalasz bios i podkrecasz fsb (stopniowo) az dojdziesz do momentu kiedy komp nie chce wstac/ wiesza sie jak szalony. Wtedy i tylko wtedy podnisisz napiecie i bawisz sie dalej. pamietaj o bobrym chodzeniu procka czy ktos wie czemu co 2 dni sie ktos o to pyta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogromca_50 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 No wlasnie w tym problem ze nie moge znalesc FSB w BIOSIE... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 to albo mozesz to zrobic za pomoca zworek na płycie... albo wogóle nie mozesz zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogromca_50 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 No mam zworki na plycie... A nie da sie jakims programem zmienic fsb ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 a ja napisze FAQ. To raz jak są zworki to nimi zmieniasz FSB. Poczytaj w książece od płyty gł tam masz opisane co pozmieniać aby mieć wyższe FSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 przepraszam ale jak mialby jakis proframik zmienic fsb, jesli nie moze sie odwolac do takiej opcji w biosie? jeszcze nie slyszalem i programach, które sprawiaja ze zworki same przeskakuja z miejsca na miejsce... chłopie: śrubkret w dłoń, manual w druga, a trzecia zmieniasz zwroki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogromca_50 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Ok UDALO SIE :D Mam jeszcze jedno pytanko A jak zmienie mnoznik to procek sie podkreci ?? bo teraz mam 8.5 Edytowane 19 Maja 2005 przez pogromca_50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 jeśli tylko masz odblokowany mnoznik to tak. Ale na 99,9% masz zablokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogromca_50 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 A da sie jakos odblokowac mnoznik ?? Mam pytanie. Teraz napiecie na procku mam 1.5 V , czy moge miec procek z napieciem 1.7 czy trzeba zmienic napiecie ?? Jesli tak to jak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 mnoznika nie mozna odblokowac. zwiekszyc napiecie mna albo za ponoca zworek, albo 'drutmod' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogromca_50 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) drutmod ?? co to jest ?? program jakis ?? bo chyba kupie procka i nie wiem jak napiecie zmienic :/ Edytowane 20 Maja 2005 przez pogromca_50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...