bielski Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 witam mam dysk 9 giga podzielony na dwie partycje (7 i 2 giga) na tej mniejszej jest cały system, a wolne miejsce to jakies 160 mega, ale nie w tym problem. Zassałem sobie z sieci R.O.S.S. Online i przy instalowaniu musi wypakowac pliki na gdzis do jakiegos katalogu (akurat mniejsza partycja) i problem w tym ze nie mam tyle wolnego miejsca i pytanie do was czy mozna jakos przestawic ten katalog zeby wypakowywal te pliki na wieksza partycje ?? z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Przestaw sobie tempy inną partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ale jak ? przeniesć katalog :lol: czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 wlasciwosci na moj komputer>zaawansowane>zmienne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) dzieki wielkiie :] update. wiem ze nie ten temat ale tu jest wszystko napisane, zmieniłem tempa i nadal nie moge zainstalowac rose :| Edytowane 18 Maja 2005 przez >>Bielski<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) Mozliwe, ze: 1. jest zmienna TMP oraz TEMP i on uzywa tej drugiej (a nie tej przestawionej) 2. uzywa katalogu domyslnego na sztywno - nie bardzo da sie cos zrobic.. Mozna: 1. sprobowac to rozpakowac recznie - w Total Commanderze (im nowszy tym lepiej) najezdza sie na plik instalatora (jesli jest w 1 exe) i daje Alt+F9 i rozpakuje do katalogu w drugim oknie. 2. sprawdzic co to za instalator i sprobowac zmienic domyslna sciezke przez jakies parametry w linni polecen lub plik setup.ini Edit: albo idz do kumpla, wlacz instalator, znajdz katalog, do ktorego sie rozpakowuje instalator i wersje rozpakowana spakuj do ZIP/RAR i przenies do siebie - tyczy sie to instalatorow, ktore maja 1 exe i instaluja sie dopiero po rozpakowaniu.. Edytowane 20 Maja 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...