dk_shenron Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mam problem wie ktos może skąd moge sciągnąc najnowszy soft (symbian OS) do noki n-gage i jak mam go zainstalowac i jakie kabelki mi sa do tego potrzebne??? Prosze o radę:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Masz zwyklego czy QD? QD sam mam i kabelka do niego nie ma (chyba ze jakis serwisowy) wiec raczej ciezko bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 O ile pamietam to nokii nie mozesz sflashowac kabelkiem, tylko specjalnym flasherem ktory kosztuje 500zł wzwyż. Moge sie mylic. Idz do serwisu swojego operatora, tam ci to zrobia w maks kilka dni za kilkanascie zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dk_shenron Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Tak się składa że byłem w serwisie i chca za to 80 zł (sa śmieszni) A co lepsze mam kabelek serwisowy, tylko nigdzie nie moge zlaleśc tego softu do zwykłego ngage. Bym był zobowiązany za linka do softu i opisu jak go sfleszowa:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Tak się składa że byłem w serwisie i chca za to 80 zł (sa śmieszni) A co lepsze mam kabelek serwisowy, tylko nigdzie nie moge zlaleśc tego softu do zwykłego ngage. Bym był zobowiązany za linka do softu i opisu jak go sfleszowa:] 1451824[/snapback] niestety sam nie sflasciach!esz telefonu . No chyba ,ze masz naprawde dużo $$$ :> Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Poszukaj w innych serwisach, niekoniecznie operatora telefonii, na bazarach moze czy jakichs rynkach, tam gdzie zdejmuja simlocki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Zajrzyj tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Potrzebujesz jakiegoś boxa np. "tornado" Tym sflasciach!esz i odrazu masz dostęp do najnowszych softów na stronie tornado. Jak cię interesuje kupno to pisz na PW Edytowane 25 Maja 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 nie wgrasz symbiana przez kabel! musisz miec do tego "boxa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...