janca Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam ! Jest mi bardzo potrzebny ten program: Riva Tuner 2.0 RC 14.3 dokładnie w takiej wersji lub starszej (poniewaz potrzebny mi jest do przeróbki mojego GeForce`a na Quadro) jeśli ktos posiada byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie instalki na maila: janca_007@interia.pl Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 A Riva Tuner podkręci czy odblokuje potoki w nVidia Riva TNT2 Model 64/64Pro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja mam wersje 2.0 RC 15.4 i bezproblemowo udalo mi sie przerobic mojego GF :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janca Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Tak a zmienialeś cos w sterownikach?? bo ja chce zmienic wgTEGO opisu ale zeby to zrobic potrzebuje uzyc opcji "open patch script ale w nowszych wersjach tego przycisku nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Nic nie zmienialem. W nowej wersji jest juz zmienione i wystarczy wejsc w zakladke Low-level system settings>>NVStrap Driver>>Graphics Adapter Identification zmienic na quadro. Po tym bedziesz musial zresetowac kompa i gotowe. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janca Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 aha czyli ze poprostu wszystko zostało uproszczone ;-) dzięki za pomoc ;) ps trzeba chyba jeszcze zainstalowac stery do quadro no nie ??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...