gorzkim Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Dlaczego po prawie każdym włączeniu komputera bo nie zawsze we właściwościach: Połączenia sieci bezprzewodowej-Sieci bezprzewodowe muszę kliknąć na odśwież żeby wykryło mi połączenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macos87 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 a co za sieciówke masz. u mnie na laptopie (windows xp professional + wifi entersys) raz wpisałem hasło do sieci i do tej pory pamieta jak tylko znajdzie siec to sie łączy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 może masz w usługach ustawione na ręczne uruchamianie... albo połączenia sieciowego albo klienta dhcp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzkim Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 może masz w usługach ustawione na ręczne uruchamianie... albo połączenia sieciowego albo klienta dhcp... 1454115[/snapback] Wszystko mam ustawione na automatyczne łączenie.Ostatnio problem ten występuje coraz rzadziej ale jednak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 nie napisałeś jaką masz kartę wifi, może to kwestia fw do tego sprzętu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...