860lacov Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Zacznę od tego że zielonego pojęcia nie mam jak to nazwać więc nawet jeśli było to nie wiem jak mógłbym tego szukać. Potrzebuję programu który pozwoli mi i kumplowi wymieniać sie plikami przez internet. Z tego co się orientuje to hyper terminal to potrafi, ale u mnie nie bardzo działa. Program nie musi być jakoś super rozbudowany, wystarczy że będzie działał. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djadik Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Moze napisz jakie masz lacze? Jesli masz zewnetrzne IP to polecam jakis server FTP np. Serv-U. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Mam neostrade 128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Http File Server 1.5g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) Już sciągnąłem ten program, ale coś nie bardzo działa, tzn u kumpla nie ładuje sie strona z plikami(w instrukcji programu napisali że ma to tak wyglądać jak strona z której można pobierać pliki) Jeśli chodzi o firewall'a to mam tylko tego z winXPsp1. Czy to może tego wina? Da się to jakoś ? Edytowane 23 Maja 2005 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...