Tallib Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 No i wreszcie zainstalowałem grę, na którą tak długo czekałem...jest jedno ale, wszystko się zainstalowało, włączam grę jest logo firmy producenta etc. i potem leci muzyka a ekran jest czarny [monitor mam włączony] nie wiem może to wersja dla niewidomych, ale ciężko się gra ze słuchu...Co może być tego przyczyną?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Hmmm może monitor nie wydala w takiej rozdzielce jaka tam jest na defaul? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 co to za gierka ? może niechce pociagnąc na twoim GF4MX ? stery napewno aktualne? DX9c jest ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Chodzi o grę Brothers in Arms [niektórzy nie mogą jej uruchomić z powodu RAMU] no to mam te 512 i się uruchamia i "ciemnosć widzę widzę ciemność"- tylko jak tą rozdzielczosć zmienić skoro żadnego menu nie widać- a na słuch to ciężko tak... ...stery aktualne... Edytowane 18 Maja 2005 przez Tallib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 MX440 czytaj GF2... i wszystko jasne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...