Skocz do zawartości
|\/|ASO|\|

mpc co to ?

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc!

Ściągnełem dzisiaj z DC album [ z resztą dla siory ] w formacie mpc, no i zdzikłem :lol: Winamp nie łyka tego formatu nawet po zmianie rozszerzenia na mp3, niemam pojecia w czym to puścić a wogóle to chce go na CDA nagrać - tylko jak :?:

Tutaj daje info z tego albumu :

Artist     : Krzysztof Krawczyk Album      : ...bo marzę i śnię Source     : CD Year       : 2002 Ripper     : EAC Secure mode with C2 & Plextor Codec      : MPC 1.12 Quality    : BrainDead APE-Tag    : Yes, Version 2.0 Ripped By  : BebeK on 15-10-2002 Included   : This Info-File (NFO)              Check File (SFV)              Playlist (PLS)              Covers (JPG) Tracklisting ------------ 01 - Bo jestes Ty 02 - Wiarygodny 03 - Chcialem byc 04 - Mijamy 05 - Popatrz 06 - Jeden dzien 07 - Jestem soba 08 - Always On My Mind 09 - O Tobie 10 - Nie mow wiecej o milosci 11 - Snie 12 - Papa Was A Rolling Stone Playing Time : 45:46 Total Size   : 84,4 MB ******************************************************************** Especially greetings to my love - bETi  Personal greetings to: (#)alt.pl.mp3 * pl.comp.nowe-programy Sneer * Sviodo * Sadownik2000 * Raspi (PLD) * Ausgebomb Chomix * Pawelsz * Areczq * khax * baG * Wasyl * SAKE Rasco * Krupek * GhOsT * faka * Qwinto *   IDK * BTS (RiP)  ...pamietając o facecie jakim byl B@nit@

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba zapewne ją zdekompresować :)

http://www.saunalahti.fi/cse/mpc/

A to programik :) Darmowy i najlepszy.http://www.exactaudiocopy.de/

No juz wiem jak, dekompresorem z lini poleceń 8)

EAC niemusisz mi przedstawiać bo tylko jego używam :twisted:

Hyhy Dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi