Xaon Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Acha, zatkało mnie normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Taka ciekawostka: http://biz.gamedaily.com/features.asp?arti...MAIL_ADDRESS%3E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 nie miałem konsoli ale , jeżeli na takową bym się zdecydował a co do konsol jestem lama to chciałbym aby: - była tania - miała fajną grafikę i dźwięk - żeby było kupe gierek na nią - dobre zaplecze z gadgetami - niezawodna czas pokaże która z nextgenów procentowo zwycięży w moim teście :D a wtedy się zdecyduję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 nie miałem konsoli ale , jeżeli na takową bym się zdecydował a co do konsol jestem lama to chciałbym aby: - była tania - miała fajną grafikę i dźwięk - żeby było kupe gierek na nią - dobre zaplecze z gadgetami - niezawodna czas pokaże która z nextgenów procentowo zwycięży w moim teście :D a wtedy się zdecyduję. Tak to Ci tylko w ERZE dobiorą ;D Przynajmniej przez pierwszy rok od premiery. Dobre gry zaczną się pojawiać po około pół roku no i cena spadnie. W dniu premiery - zapomnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ile gier wyjdzie na X360 i PS3,a ile z nich udanych ? Jak zwykle poczekam z rok od premiery i albo zdecyduje sie na x'a albo na PS3. Zalezy co ciekawego bedzie wychodzic w tym czasie. Na korzysc PS3 przemawia seria Resident Evil. I dla tej serii moglbym kupic PS3 bez wahania. Zwlaszcza ze nie planuje inwestowac w kompa. I przydala by mi sie konsolka na kilka lat grania.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jeszcze jest Revo, zapomniae jak zwykle. A jak panowie z Nintendo coś jeszcze wymyślą i w dodatku przekonają do siebie producentów gier, to może się jeszcze okazać, że wygrają tą wojnę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikktor Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 ...Jak zwykle poczekam z rok od premiery i ...premiery ps3 czy x 2 ? :wink: Ja jestem już zdecydowany na X, ale ten roczek sobie poczekam( taniej itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...