Nargil Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Do tej pory bylem szczesliwym posiadaczem myszki logitech mx300. Dzisiaj jednak ulegla uszkodzeniu. Lewy przycisk myszki czasami nie zaskakuje, jak zaskoczy i go trzymam caly czas wcisnietego to po czasie w software on sie "pusci", po czym znowu po chwili "wcisnie" ( oczywiscie moj palec caly czas z calej sily go dociska ). Czasami przycisk w ogole nie chce dzialac i musze sie naklikac na smierc zanim w software sie "wcisnie", a czasami chodzi bezblednie. Napewno jest to problem myszki, bo sprawdzalem ja na innym kompie. Wszystkie inne funkcje myszki dzialaja bezblednie (PPM, MMB, 4-MB, scroll, poruszanie kursorem) Prawdopodobnie uszkodzenie to powstalo w wyniku dzisiejszego upadku myszki, jednak nie ma ona zadnych mechanicznych uszkodzen. "Click" slychac za kazdym razem wciskania klawisza wiec to napewno nie jest przetarty button jak to ma miejsce w niektorych a4techach. Mysle ze powinni mi to przyjac na gwarancje, ale mam taki problem ze nie moge jej znalezc. Mam zatem do was pare pytan: 1. Jak wyglada gwarancja na myszki logitecha ? Jest to jakas pisemna gwarancja dolaczana do boxa, czy po prostu liczy sie rachunek/faktura ze sklepu (ktorej rowniez nie moge znalezc) ? 2. A moze wystarczy jak pojde gdzies do logitecha z myszka i jej kartonem ? W koncu mx300 byly produkowane gora jakies 3 lata temu, a myszki te mialy gwarancje 5-letnia, wiec okres gwarancyjny nie mogl minac. 3. A moze ktos spotkal sie z uszkodzeniem takiego typu (symptomy opisane powyzej) i da sie to jakos latwo naprawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Uszkodzenie identyczne jak w większości intelli 4. Ja dostałem w MediaMarkt tylko paragon i dowiedziałem się , że na podstawie tego mi wymienią (co jest głupotą , bo po roku paragon jest biały). Jeżeli masz na to jakąs fakturkę czy coś powinni Ci wymienić i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 moze sie samo naprawi mialem juz kilka razy cyrki i soflerowe i hardlerowe z przyciskami w mxie i po tyg szukania paragonu sie samo naprawialo:D od ostatniego cyrku juz z rok jest ok. i jak sie pytalem tam gdize kupilem w h4g to powiedizal ze moge sama myszke i paragon odeslac bez pudla ale tam spoko ludzie sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 TEz mialem problem z buttonem w Wheel Mousie. Rozkrecilem mysz rozebralem buttona przeczyscilem i jak reka odjoł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 A mi na klawiaturze czsami "S" nie działa musze mocno docisnąć jak to naprawic?? (nie mam juz gwarancji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Consensus86 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Gwarancja producenta wynosi 5 lat. W sklepach często ukracają do 3 lat lub nawet 12 miesięcy. Oczywiście do producenta możesz wysłać do 5 lat po zakupie :) ale w sklepie Ja osobiście nie spotkałem z dłuższą gwarancją niż 3-letnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 no to teraz nie wiem czy ja otwierac i bawic sie z butonem, moze przelutowac jakis ze starej myszki na pcb od logitecha ? Bo 3 lata to juz ja pewnie mam, a gdzie ja logitecha znajde w Polsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...