rumun_666 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Chodzi generalnie o to ze Bam w tym programie ma genialne płaszczyki stylizowane na takie jakby pirackie ;) ..czy orientuje sie ktoś gdzie mozna takie cos kupić? Byłem dzisiaj u krawca i pytalem sie o takie cos, to powiedzial mi ze ok. 250-300 zł i by mi uszył. :? Chodzi o taki płaszcz przed kolano, powyszywany roznymi wzorkami, na podszewce? KOjarzy ktos sklep z takimi rzeczami ? UPDATE: Chodzi mniej wiecej o cos takiego... Edytowane 18 Maja 2005 przez rumun_666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Jak znajdziesz to daj mi namiary :) sam bym cos takiego chciał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 i znalazles takie cos, ewentualnie marynarke z podobnymi zdobieniami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Jak znajdziesz to zapodaj namiary(o ile nie bede musiał na drugi koniec polski zapierdzielać), tez jestem zainteresowany :D Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...