someone88 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) mam ten dysk na poczatku bylo fajnie 40000 w sisoft sandrze 2004 a teraz ledwo dochodzi do 20000 co o tym myślicie ?? to jest porónanie mojego dysku(czerwony) z takimi wynikami jakie powinny być TO JEST DLA MNIE DOŚĆ WAŻNE WIĘC PROSZĘ O ODPOWIEDZI !! Edytowane 19 Maja 2005 przez someone88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 ewidentnie widac ze jest transfer obcinany odgornie a wiec prawdopodobnie system... jaka masz plyte glowna i czy zmieniales biosa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) na tym systemie i tej plycie co mam na początku były dobre wyniki. Moja płyta to Shuttle AV18E v31 a biosa jest z 23 października 2003. Szukałem nowego ale nigdzie nie znalazlem ;/ coś mi się pomylilo biosa mam z 23 października ale 2001 roku Edytowane 22 Maja 2005 przez someone88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 hmm a nie zmieniales biosu ? moj kumpel mial podobna sytuacje po zmianie biosu ktory mial zaimplementowana funkcje obcinania pewnych intrukcji procesora przy idle. dlugo sie z tym meczyl az wrzucil starszy bios i zaczelo dzialac normalnie. np pewne programy pod windowsa ktore obnizaja temp proca w idle powoduja ze dysk tez wolniej chodzi. sprawdz te ewentualnosci bo nic innego mi do glowy nie przychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 biosu nie zmieniałem od kupienia kompa bo nigdzie nowego nie znalazlem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Może dysk już troche zajęty jest :>? Stary system :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 bardzo stary ma już prawie 3 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 bardzo stary ma już prawie 3 tygodnie 1459963[/snapback] To nie taki stary mój ma 7 miesięcy, jeszcze narazie nie było formatów itp. Ale ja nie mam co formatować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...