smk Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ciekawy teścik dla akwarystów i nie tylko klik!!! i odpowiadać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Teścik ma trochę szczypiących w oczy byków. Bardziej zorientowani w temacie dadzą sobie rade, ale ci nie w temacie też mogą prubować. Zycze szczęsacia. w jaki sposób co2 oddziałuje na rośliny wodne? -dzięki niemu rośliny wydzielają do wody hlorofil Dyskowce są w kształcie: -trujkątów -cześcianów co powoduje rzwuj azotanów i azotynów jak rozrużnić samaca mieczyka. -brak wyraźnego dymorfizmu płuciowego w jaki sposub dorosłe paletki karmią narybek -własnymi odhodami -narybek nie pobiera pokarmu aż do osiągnięcia djżałości płuciowej A poza tym jestem z grupy tych "nie tylko", więc jesli chodzi o sam test jako taki to się nie wypowiem B) Edytowane 18 Maja 2005 przez NAZIR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Co to ma być??? Tym mają się zainteresować akwaryści (więc także i ja)??? Nie bądźmy śmieszni !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Co to ma być??? Tym mają się zainteresować akwaryści (więc także i ja)??? Nie bądźmy śmieszni !!! 1453207[/snapback] dobra luzik, poprawie błędy, a jak będą dalej krytykować to usunequiz(jeśli sięda) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...