marcus36 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Jak w tytule. Może ktoś wie jak go permanentnie wyłączyć. Pewnie gdzieś w rejestrze ale nie wiem który klucz należy edytować. Jak go wyłączę ręcznie to po następnym starcie powraca . Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 A zwykle odznaczenie we wlasciwosciach paska narzedzi nie wystarczy?? Zrobilem to raz i juz mnie nie meczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Mozesz tez kliknac prawym mychy na pasku jezyka i dac "zamknij pasek...cos tam" nastepnie powinno wyskoczyc drugie okienko z zapytaniem czy chcesz to zrobic napewno itp. Dajesz TAK i masz z glowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Ja zawsze przy instalacji wywalam niepotrzebne jezyki i potem nie mam paska. Czyli wylatuje "angielski" i "polski (214)", zostaje "polski (programisty)". Tak samo mozesz zrobic teraz, kliknij prawym przyciskiem na znaczek PL i Ustawienia i wywalasz te, co niepotrzebne a potem zastosuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...