EsiuWWW Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Witam wszystkich. Coraz częsciej słyszy się o działalności owych grup, ciekaw jestem jaki jest wasz stosunek do nich, czy zgadzacie się z ich postulatami, czy też uważacie to za utopie której nie da się w rzeczywistości zrealizować Ponieważ temat jest na pograniczu ideologiczno-politycznym (które to wzbudzają wyjątkowe kontrowersje) prosiłbym bez wycieczek osobistych i trzymanie się regulaminu, prosze też moderatorów w miare możliwości o karanie przestępców :) a nie zamykanie tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 najlpeszy ustroj to socjalizm jednak tylko w teorii, gdyz nie wierze by komukolwiek udalo sie go wprowadzic ;] jednak w swoich zalozeniach jest piekny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Tylko czego oni chca, oto jest pytanie na ktore wiekszosc z nich zapytanych nie bedzie potrafila odpowiedziec. Wiec przyjmuje wypadkowa pogladow ekip, ktore sie wsrod nich znajduja i sie z nimi identyfikuja (anarchisci, organizacje skrajnie lewicowe jak i umiarkowanie lewicowe, pacyfisci roznej masci , etc.) - czyli mieszanka oszolomow z naiwnymi idealistami. I w takim wypadku sie gruntownie z nimi NIE ZGADZAM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Trudno się zgadzać z kimś kto nie ma zielonego pojęcia czego chce i po prostu leci jak owca za tłumem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Widze że nie cieszą się zbytnim zaufaniem, moim zdaniem jest to "grupa" ludzi którzy tak naprawde wogóle nie wiedzą czego chcą, nie oreintują się w kwestiach np politycznych, ekonomicznych, których tak naprawde można przyrównać do pseudokibiców, z tą róznicą iż swoje burdy usprawiedliwiają jakąś walką z niewiadomo czym (sami nie potrafią skonkretyzować) Widać to w nazwie alterglobalizm--antyglobalizm, nie dawno słyszano tylko o antyglobalistach, ale jak skapneli się że gadanie przez phona i surfowanie w necie to zdobycze globalizmu to szybko zmienili nazwe i zmodyfikowali na prędce swoja i tak dość nacionganą doktryne Temat ten założyłem z myślą o niedawnym szczycie w Warszawie, gdyż zasatanwia mnie to jakimi przesłankami ci ludzie się kierują, w dodatku w owych ugrupowanich można znaleźc dość wyraźne róznice "programowe", od komunistów do nawet organizacji narodowo katolickich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Zawsze gdy widze tych oszołomków w TV to smiech mnie bierze... Wzieli by sie do roboty to by sie im nie nudzilo, i by im głupie pomysły do łba nie przychodziły :P A ja tam jestem zwolennikiem kapitalizmu - licza sie umiejetnosci... zdolnosci... kazdy moze stac sie bogaty, jezeli potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Banda krzykaczy... I jak kazda banda krzykaczy, cala ideologia maja oparta na negacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 a ja myśleałem że "alter.." zrobiła ich tv ;) jak się już skonkretyzują - to... mi powiedzcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Szukam coś po necie żeby być bardziej kompetentny w swych wypowiedziach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 http://pl.wikipedia.org/wiki/Alterglobalizm takie do socializmu troche podobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...