Skocz do zawartości
sorbo

Nowe Opcje Neostrady Oraz Spadek Cen Uslugi

Rekomendowane odpowiedzi

A ktos zrezygnował z umowy na czas określony 12 m-cy ?

Mam możliwośc przejścia do UPC (1Mbps za 70 z VAT + pełny pakiet za 39 a nie jak dotąd za 49.5) + 2 pierwsze m-ce za 1,-

Jeśli mi sie nie uda to musze czekac do września :( Oby promocja jeszcze była

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dzwoniłem przed chwilą żeby zamówić nową neostradę od 3 czerwca 2005, bo w tym dniu kończy mi się umowa. Naturalne jest to że chcę wskoczyć na nową umowę z nowymi promocjami.

Kopara mi opadła to co usłyszałem w odpowiedzi, „bardzo nam przykro ale pod tym numerem telefonu nie można zainstalować promocyjnej usługi”.

To jest TPSA. Nie mogę podłączyć usługi z nową promocją. Ale BÓL :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zrezygnowalem z neo128 ( wiecie ze trza 30 dni przed koncem to zrobic) i nie wiem co mam robic, chcialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 256 z icp ( ww.icp.pl) ale w sumie za tyle samo mam teraz 512 w neo tyle ze na 2 (sic!) lata i z ograniczeniem 15 gb , kurde jakby bylo chociarz 25 to bym pewnie sie zdecydowal, musze mocno pomyslec :) (chello where are you !!! :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ochre - jak to miesiac przed koncem??

pare dni temu do nich dzwonilem i pytalem co i jak - kiedy trzeba oddac modem itp itd... i mi powiedzieli, ze nawet na 1 dzien przed koncem umowy

czyli jak mi sie konczy 22 czerwca, to moge przyjsc 21 i powinno byc ok.

tez sie zastanawialem nad icp, ale jakos nie jestem przekonany.

Dziuby - dlaczego niby nie mozesz zamowic sobie tego syfu na 2 miechy za 60zl ??

miales juz przedtem neo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chase1 a miales ta na rok?? ja mialem lojalnosciowa i na bank musialem oddac ja 30 dni przed uplynieciem roku od podpisania umowy, a modemu przecierz nie musze oddawac (w koncu za niego zaplacilem , 1zl + vat :) ) a co do icp to w koncu jest ruznica miedzy 256/64 a 512/128, mysle ze jednak wezme neoske, przezyje jakos ten cyrograf 2-letni i 15gb ograniczenia ( po prawdzie to dwa razy wiecej niz mam teraz), narazie biore ten 2 miesieczny okres prubny na bank, zobaczymy co bedzie w przyszlosci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh - poczytalem sobie regulamin tej "promocji" i w jakims z ostatnich punktow jest napisane, ze jak sie mialo juz neo syf w tym roku, to nie mozesz jej sobie zalozyc....

ale nie rozumiem dlaczego jakis kretyn powiedzial mojej dziewczynie (ktora nie miala nigdy neo) ze nie moze sobie jej zalozyc, bo to tylko dla tych, ktory maja, albo mieli... jakos tak :P

jutro sie przejde do jakiegos punktu i osobiscie zapytam, bo jakos nie chce mi sie wierzyc...

ps. czy ktos mogl by mi wytlumaczyc punkt 3 tego cholernego regulaminu ??

http://www.neostrada.pl/doc/regulamin_letnia_promocja.pdf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znaczy sie z ze musisz miec gniazdko w chacie na normalny kabel zylowy a nie np. radiowy telefon i do tego jakis plan w TP (np. standartowy) i zdeklarowac umowe lojalnosciowa, nie nieokreslona, kurde ale dopiero teraz sobie uswiadomilem ze do tych 79zl trza VAT doliczyc, chyba jednak zdecyduje sie na icp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zrezygnowalem z neo128 ( wiecie ze trza 30 dni przed koncem to zrobic) i nie wiem co mam robic, chcialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 256 z icp ( ww.icp.pl) ale w sumie za tyle samo mam teraz 512 w neo tyle ze na 2 (sic!) lata i z ograniczeniem 15 gb , kurde jakby bylo chociarz 25 to bym pewnie sie zdecydowal, musze mocno pomyslec :) (chello where are you !!! :P )

1475798[/snapback]

jakie icp co to jest (www.icp.pl)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dziwne bo jak ja dzwonilem dowiedziec sie o promocje (umowa konczy mi sie 30 czerwca) to kobitka powiedziala iz nie moge skorzystac z promocu 2 miechy za 60 pln , ale moge kupic neo512 na 2 lata z modem za 1,22 pln za 96,38 miesiecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie diabły kuszą :)

Mam obecnie Neo 640 za 170 zł/mc. Korci mnie przejściena opcję 1024 za 140 zł

przy umowie na 2 lata. A wmawiam sobie tak:

- Neta mieć muszę, a u mnie w mieście TYLKO TP

- Różnica w cenie 30 zł (po tym Vacie dało się we znaki)

- Większa prędkość DL/UL (upload jest dla mnie równie ważny)

- 25GB limitu, które mi starczy (wprawdzie na 640 potrafiłem czasem wyciagnąć 45GB, ale jak to sprytnie ktoś ujął - po co robić backup neta? :) W sumie to co chciałem mam. Teraz 25GB powinno wystarczyć.

- Skoro net szybszy, może nie musiłbym zostawiać kompa na noc (a tu oszczędnośc prądu, mniejsze zużycie sprzętu i cisza ^^)

- W przyszłości jakbym chciał się przesiąść na szybsze łącze, dopłaciłbym złotówkę i np. wziął w opcji na 12 miesięcy.

640 bez limitow brzmi naprawdę miło, ale jak się tak dłużej pogłówkuje, można

dojść do wniosków, że opcja 1024 jest niewiele gorsza (a może nawet lepsza?).

UPDATE

Wszystko powyżej wykreślić. Pogłówkowałem dłużej i pozostaję przy 640 B)

Edytowane przez Lumperator

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi