ramzes102 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Mam pytanie jak uruchomić plik*.jar bo chciałem powgrywać pare gierek do komórki (CX65) ale chciałbym je najpierw przetestować. Próbowałem je uruchomić w "j2me wirelesst toolkit2.2" ale nic z tego?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Mam pytanie jak uruchomić plik*.jar bo chciałem powgrywać pare gierek do komórki (CX65) ale chciałbym je najpierw przetestować. Próbowałem je uruchomić w "j2me wirelesst toolkit2.2" ale nic z tego?! 1452772[/snapback] No zapewne chodzi ci o *.jar i musisz jeszcze wygenerowac *.jad generatrorem. Aby uruchomic gierke musisz miec emulator: http://www.motopage-links.uk.tt/ - tu jest emulator jakiejs motki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Nic z tego emulator motoroli nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Może w javie spróbuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...